Kokoskola sötad med dadlar – ”to die for” från Hanna´s Kitchen! Göra ditt eget godis, utan tillsatt socker med smak av en mix mellan Boutys och Twix, är både lätt och gott. Här hittar du receptet.
Kokoskola sötad med dadlar
Ingredienser lager 1:
– 100 g riven kokos
– 200 g medjooldadlar
– 1 nypa kanel
Ingredienser lager 2:
– 200 g medjooldadlar
– 100 g mandelsmör
– 1 nypa havssalt
Till topping: Mörk choklad
Gör så här:
1. Mixa alla ingredienserna till första lagret i en mixer och tryck ner i en form och ställ in i frysen ca 20 minuter
2. Blanda alla ingredienserna till andra lagret i en mixer och stryk på det första lagret. Ställ in i frysen i ca 20 minuter.
3. Skär upp i rutor och doppa i mörk choklad och toppa med exempelvis kokoschips eller havssalt. Eller ät som de är..
Recept och foto: Hanna Sundell som producerar och säljer ”energy bites”, fria från gluten, vitt socker, mjölkprodukter och tillsatser.
För fler fresterlser – följ Hanna´s Kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen.