Knåda lera mot nikotinbegär?

Knåda lera mot nikotinbegär?

Ja, du läste rätt! mohdoh är ett unikt sortiment av färgrika och formbara leror som framställts i syfte att utnyttja fördelarna med färgterapi, aromaterapi och taktil stimulering.

Känsliga tillstånd som stress, ångest/oro, förkylning och influensa, åksjuka, sömnlöshet, huvudvärk, viktproblem och till och med rastlöshet vid nikotinavvänjning kan lindras på ett effektivt, billigt och – det bästa av allt – på ett behagligt och roligt sätt.

Vad är mohdoh?
Mohdoh är ett unikt sortiment av färgrika formbara leror som framställs i syfte att utnyttja fördelarna med färgterapi, aromaterapi och taktil stimulering i en enda produkt för ökat välbefinnande.

Hur fungerar mohdoh?
Mohdoh fungerar genom att erbjuda ett spännande och interaktivt sätt att leverera noggrant utvalda blandningar av eteriska oljor, som hjälper till att behandla både vuxna och barn naturligt snarare än att behöva förlita sig på konventionella läkemedel.

Den sakkunnigt blandade formeln fungerar på tre sätt:
1. Aromaterapi – När leran knådas frigörs de eteriska oljorna och doften andas in.
2. Genom att utnyttja färgspektra strävar färgterapi mot att balansera och stärka kroppens energicentra (chakra) såväl som att stimulera kroppens egna självläkningsprocesser.
3. Färg och doft tillsammans med den taktila upplevelsen har, precis som vid massage, visat sig vara en mycket effektiv kombination i behandling av en rad stress-relaterade besvär, och degen har med sin mjuka och formbara konsistens en naturligt avstressande och lugnande effekt.

Vilka är fördelarna med att använda aromaterapi med barn?
Aromterapi innebär i praktiken att man använder vegetabiliska oljor, bland annat eteriska oljor, för psykiskt och fysiskt välbefinnande. Degen är också bra för barn, diskret, enkel att använda, mångsidig, och ger inga skadliga biverkningar.

Användning av oljor har visat sig fördelaktigt genom tusentals år av användning. Detsamma kan inte sägas för konventionell medicin.

Hur många produkter finns i sortimentet och vad har de olika användningsområden?
Det finns för närvarande nio produkter i sortimentet, men fler utvecklas hela tiden.

Den nuvarande serien består av:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.