Klassikerresor till Portugal och Grekland

Klassikerresor till Portugal och Grekland

Framöver kommer det att ordnas två Klassikerresor för dig som håller på och tar En Svensk Klassiker. En till Portugal och en till Grekland.

I samarbete med ”En Svensk Klassiker” så arrangeras en speciell vecka för dig som på bästa sätt vill få hjälp på din väg att klara ”klassikern”.

Under veckan i Portugal ingår övningar inom samtliga 4 moment:
– Cykelträningen ägnas åt att lära sig ”ligga” på rulle och vi går igenom all utrustning och får en enkel – men viktig – meckkurs.
– På löppassen erbjuds ett mycket varierat innehåll med intervaller, distans, löpskolning, särskilda styrkeövningar och givetvis en av veckans höjdpunkter – Bergspasset.
– Träning på simning både i bassäng och i öppet vatten, med och utan våtdräkt. Vi jobbar givetvis mest med tekniken och ger grundtips om frisim.
– Skidträningen består av teknikpass på rullskidor, vallningskurs och genomgång av material.

Givetvis blir det en hel del teori inom alla momenten men också om hur man bäst lägger upp en årsplanering inför ”En Svensk Klassiker”.

Ledare är bland andra: Andreas Linden som innehar det svenska rekordet på en Superklassiker (alla moment genomförda i ett sträck), Mike Thorén som har vunnit Vansbrosimningen 3 gånger, senast nu i år, Erik Strand som även han vunnit Vansbrosimningen men även gjort under 5 timmar på Vasaloppet, Karl-Johan Danielsson som går sista året på idrottstränarprogrammet och bl a har ett VM-brons i lag triathlon långdistans i bagaget och dessutom är en duktig längdskidåkare.

Läs mer om denna resan samt om Greklandsresan på www.ensvenskklassiker.se.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.