Kickstarta träningen med nytt unikt mönster

Kickstarta träningen med nytt unikt mönster

Att kickstarta nya året med träning är den bästa medicinen för att hålla sig frisk och komma i form inför våren och sommaren 2012. Gör det på rätt sätt och i snygga kläder.

Säsongens kollektion från Röhnisch är full av härliga mönster och företaget har också inlett ett spännande samarbete med nyexaminerade Konstfackseleven Matilda Ekman, som har fått designa ett alldeles eget Röhnischmönster. Det är naturens blommor och växter som gäller för 2012 med färger som fuchsia, rosenrött, magnolia, lavendel och kaktus. Den färgglada kollektionen innehåller inte bara enfärgade toppar utan även mönstrade överdelar i säsongens nya Röhnischmönster designat av Matilda Ekman.
– Mina mönster är detaljerade, organiska och abstrakta. Jag drivs av att se hur något, från ingenting, sakta växer fram. Det ger mig en känsla av oanade möjligheter. Mönstren till Röhnisch vår- och sommarkollektion blev till genom att jag i mitt tecknande följde bläckets spontana flöde. Ur det oväntade bildades former som jag sedan arbetade vidare på och förstärkte. Jag tycker om att skapa icke föreställande mönster där betraktaren får en chans att tolka fritt, säger Matilda Ekman.

Ett urval av Matilda Ekmans mönster syns i Microfibertoppen Matilda som finns i tre versioner Matilda Print Racerback,  Matilda Print Singlet och Matilda Print Tee och i två färgkombinationer. Microfibertoppen Olivia finns i hela 6 olika utföranden, enfärgade och ton-i-ton.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.