Kaxig kampanj av Craft – avslöjar hemligheter till konkurrenter

Färgstarkt men sobert - här är säsongens trendigaste löparkläder

Nu har det svenska företaget Craft tröttnat på alla misslyckade kopior av varumärkets framgångsrika funktionsunderställ. För att försöka förbättra de underställ som utvecklas runtom i världen, lämnar företaget nu ut alla mönster och mallar för funktionsunderstället Craft Active Extreme.

Varje år översvämmas marknaden med nya varumärken som hävdar att de erbjuder ”funktionella underkläder”. Detta är något som Craft – pionjär och gigant inom funktionsunderställ, har tröttnat på.

– När du är bäst på någonting tenderar andra att kopiera det du gör. Tyvärr leder detta oftast till dåliga kopior, vilket vi helt enkelt inte kan acceptera. Vi har därför bestämt oss för att avslöja alla våra hemligheter och på så vis hjälpa våra konkurrenter att göra rätt, säger Crafts vd Jonas Peterson.

Webbsidan ’How to copy Craft’ är framtagen för att visa dig exakt hur du kan kopiera världens bästa underställ Active Extreme. Alla mönster, mallar och sömmar samt all information om tillverkningen av de olika materialen finns på how-to-copy-craft.com.

– Vårt övergripande mål är att se till att idrottare på alla nivåer över hela världen tränar med optimal kroppstemperatur. Genom att ge våra konkurrenter tillgång till våra mönster och mallar hoppas vi att de förbättrar sina produkter och så småningom når upp till vår nivå.

Kampanjen pågår och kommer att fortsätta till Craft kan se en rejäl förbättring i konkurrenternas design och tillverkning av funktionsunderställ. När det blir återstår att se.

 

Text: Redaktionen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras