Kan det vara nyttigt att äta silver och svavel?

Kan det vara nyttigt att äta silver och svavel?

Tillverkaren Ion Silver säljer sedan 13 år tillbaka produkterna Ionosil (kolloidalt silver) samt Lignisul MSM (metylsulfonylmetan, ett organiskt svavelkosttillskott). Per Nordgren som driver städfirman Qvickstep har infört dessa hälsofrämjande produkter på sin arbetsplats och märker stora skillnader.

– Vi är 12 som arbetar med hemstädning och det är som ett enda långt gympapass. De flesta mår alldeles utmärkt av det och upplever att arbetet ger mer energi än vad som förbrukas. Däremot märkte vi att en del kunde ha ont i axlar, armar, knän och nacke. Det är gamla skador som kommer fram, och oftast mycket gamla. När vi började med MSM var det nästan som magi, samtliga rapporterade att det onda försvann över tid, säger Per Nordgren.

Genom att införa dessa produkter i form av kostnadsfria kosttillskott till personalen, så berättar Per Nordgren att sjukdagarna har minskat från cirka 50 per år till 5 dagar det senaste året, alltså en minskning med hela 90 procent.

– Särskilt denna våren kunde vi se skillnaden, uppemot tio procent av våra kunder var i perioder tvungna att ställa in att vi kom och städade. Och då var det ändå många som frågade om vi kunde komma fast de var sjuka. Hur kan det vara så stor skillnad på vår personal och våra kunder? För mig är svaret enkelt – silver och MSM, säger han.

Kolloidalt silver är beteckningen på en produkt som innehåller mikroskopiska partiklar med silver svävande i vatten. Det är alltså en blandning av silverjoner och silverpartiklar. I vissa produkter är det silverjoner som dominerar inslaget medan det i andra produkter är mest silverpartiklar. Både silver och MSM förekommer naturligt i jorden som växter och djur tar upp. Läs mer om produkterna här: ion-silver.com

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras