Julkalender – 24 dagliga hälsodeals lucka 2

Julkalender - 24 dagliga hälsodeals

Kanske ännu bättre än självaste julafton är dagarna innan. När luften darrar av förväntan, allt pynt känns som nytt och att räkna ner med en julkalender. Missa inte våra dagliga tävlingar, erbjudanden och julklappstips inom träning och hälsa hela vägen fram till dopparedagen. Vad som döljer sig bakom dagens lucka hittar du här.

Lucka 2:

Workout Empire är ett svenskt träningsklädmärket som fått en enorm genomslagskraft på marknaden. Genom att kombinera superb komfort med snygg design och slitstarka material hittar du kläder för alla träningstillfällen. Eller om du bara vill ha något snyggt och skönt på dig som matchar din hälsosamma livsstil?

Kläder finns för både kvinnor och män, men med stört utbud för förstnämnda. Gör nyårslöftet enkelt att hålla – med kläder från Workout Empire!

Exklusivt erbjudande. Du som läser SportHälsa får 25% rabatt på kläder från Workout Empire hela december månad genom att ange koden ”Sporthälsa17” när du handlar i Workout Empires webshop.

Pst! Missa inte att kika in här i morgon för ett nytt erbjudande. Julkalendern uppdateras senast klockan 7 varje dag och nedan hittar du gårdagens.

Lucka 1:

Livall Smart Cykelhjälm – gör cyklingen både säkrare och roligare!

Med belysning som blinkar i din färdriktning, inbyggda högtalare som gör att du kan lyssna på musik eller poddar utan att stänga ute alla ljud runtomkring, Walkie Talkie-funktion, och rörelsesensorer som registrerar ett fall och skickar ett SOS-meddelande vid behov, blir denna cykelhjälm den smartaste och säkraste på marknaden.

Exklusiv rabatt. Köp hjälmen till dig själv eller ge bort till någon du bryr dig om? Du som följer SportHälsa får 15% rabatt på hjälmen hela december månad genom att ange koden ”Livall”. Läs mer om Smart Cykelhjälm och köp årets smartaste julklapp här.

Tävling. Du kan även vinna en Tempercraft termos, värd 349 kr. Gilla easygreen på Facebook, skriv varför du behöver en i en kommentar vid SportHälsas julkalender på Facebook och tagga två kompisar så är du med i tävlingen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.