Julkalender – 24 dagliga hälsodeals lucka 24

Julkalender - 24 dagliga hälsodeals

Kanske ännu bättre än självaste julafton är dagarna innan. När luften darrar av förväntan, allt pynt känns som nytt och att räkna ner med en julkalender. Missa inte våra dagliga tävlingar, erbjudanden och julklappstips inom träning och hälsa hela vägen fram till dopparedagen. Vad som döljer sig bakom dagens lucka hittar du här.

Lucka 24

I sista luckan hittar du något som överträffar det mesta – ny kunskap om något så viktigt som träning för gravida från Sports Club EducationDär kan du ta del av aktuella och moderna utbildningar framtagna av personer som varit verksamma i branschen sedan mitten av 80-talet.

Kraven och förväntningarna på personlig tränare och gruppträningsinstruktörer är stora och ska så vara. Sports Club Education har erfarenhet av att utbilda och utveckla nya tränare och instruktörer till att bli morgondagens stjärnor. Går du en utbildning där vet du att du kommer att få ta del av hög kvalité och lång erfarenhet. Lärarteamet är handplockat just för att de inte nöjer sig med något annat än det allra bästa – det ska inte du heller göra!

Fler och fler gravida kvinnor fortsätter att träna under sin graviditet och vill gärna komma igång snabbt efter förlossningen. För att kunna bemöta dem är det viktigt med rätt kunskap. Genom utbildningen ”Träning och graviditet” får du en djupare kunskap och ökad förståelse för träningsrekommendationer under och efter graviditet.

Maria Wigbrant, utbildad barnmorska och en av Sveriges absoluta experter inom området, är lärare på de två dagarna. Maria har även jobbat med träning sedan 1980-talet och utvecklat funktionell styrketräning i grupp-koncept såsom Shape och Absolution inom SATS och är upphovskvinna till Strong Mama. Dessutom har hon författat boken ”Stark, Glad, Gravid”, som även är en del av utbildningsmaterialet.

Tävling! Nu har du möjlighet att vinna en plats till utbildningen, 7-8 april 2018, på Sports Club Education. Gör så här:

1. Under dagens lucka 24 på SportHälsas Facbooksida – skriv en positiv anledning till att träna under en graviditet i kommentarsfältet.

2. Följ Sports Club Education här på Facebook.

3. Senast t.o.m. tisdag 26/12 har du möjligthet att tävla. Under slutet av nästa vecka kontaktas sedan vinnaren på Facebook.

Lycka till och GOD JUL bästa läsare!

Tidigare dagars julklappstips, tävlingar, erbjudanden i julkalendern hittar du nedan.

Lucka 23

I dagens lucka har ni chansen att vinna trådlösa on-ears hörlurar av hög kvalité, Bluetooth Headphone GO, från svenska audioföretaget DeFunc. De finns i svart eller vitt och ger dig en fantastik ljudupplevelse i löparspåret, på gymmet eller vad du gillar att göra – utan trassliga sladdar!

Tävling! Nu har två av er möjlighet att vinna ett par Bluetooth Headphone GO i svart, oliv eller vitt. Gör så här:

1. Under dagens lucka 23 på vår Instagram @sporthalsa eller SportHälsas Facbooksida – skriv vem du helst tränar med i kommentarsfältet.

2. Följ DeFuncGlobal på Instagram @defuncglobal och här på Facebook.

3. Senast t.o.m. måndag 25/12 har du möjligthet att tävla. Under nästa vecka kontaktas sedan vinnarna på Instagram. Lycka till!

Öka vinstchanserna! För större chans att vinna kan du dela detta inlägget på din blogg, din Twitter eller dela en av bilderna från detta inlägg på Instagram med hashtaga #Sporthälsa och #Defunc.

Lucka 22

I dagens lucka har ni chansen att vinna trådlösa hörlurar av hög kvalité – Bluetooth Earphone PLUS Sport från svenska audioföretaget DeFunc. De finns i svart eller vitt och ger dig en fantastik ljudupplevelse i löparspåret, på gymmet eller vad du gillar att göra – utan trassliga sladdar!

Tävling! Nu har två av er möjlighet att vinna ett par Bluetooth Earphone PLUS Sport i vit eller svart. Gör så här:

1. Under dagens lucka 22 på vår Instagram @sporthalsa eller SportHälsas Facbooksida – skriv ett av dina mål för 2018 i kommentarsfältet.

2. Följ DeFuncGlobal på Instagram @defuncglobal och här på Facebook.

3. Senast söndag 24/12 har du möjligthet att tävla. Under nästa vecka kontaktas sedan vinnarna på Instagram eller Facebook. Lycka till!

Öka vinstchanserna! För större chans att vinna kan du dela detta inlägget på din blogg, din Twitter eller dela en av bilderna från detta inlägg på Instagram med hashtaga #Sporthälsa och #Defunc.

Lucka 21

Få en magsmart nystart på 2018

I dagens lucka hittar du ”Magsmart – mat för en lugnare mage och bättre hälsa” av David Jonasson. En bok som inriktar sig på att få bukt på IBS, ballongmage och inflammationer, men även mycket vettiga ord om hälsa, kost och dieter. Att välja ”magsmarta livsmedel” som kan påverka din mage positivt och därmed hela kroppens hälsotillstånd.

”Beteenden som du måste tvinga dig själv att utföra trots att du egentligen inte vill blir aldrig hälsosamma på riktigt. Hälsa är att genuint vilja ge dig själv och din kropp de bästa förutsättningarna för att må bra. Du ska inte göra det hälsoexperter säger för att du känner att du måste, borde eller behöver tvinga dig själv till. Hälsa ska kännas som en belöning där det du gör känns bra med detsamma och där belöningen du får är i form av en kropp som mår bättre gör att du vill skaffa fler positivt laddade förändringar.

Om du bara byter ur ett enda mindre hälsosamt livsmedel som du äter regelbundet mot något bättre kan detta göra underverk för din hälsa på sikt.”

Det är de små förändringarna som gör stor skillnad på sikt, utan att du behöver ändra hela din livsstil.

Magsmart müsli – exempel ur boken.

Tävling! Nu kan en person vinna två exemplar av boken ”Magsmart – mat för en lugnare mage och bättre hälsa” av David Jonasson till sig själv och en vän. Så här gör du:

1. Under dagens lucka på vår SportHälsas Facebooksida – skriv en kommentar med ditt bästa tips för god magkänsla.

2. Tagga en person du vill ge den andra boken (och kanske göra en magsmart nystart ihop med 2018?).

3. Senast t.o.m. fredag 22/12 kan du tävla. Lycka till!

Lucka 20

Isikost – för dig som vill komplettera din kost på ett sunt sätt

Isikost är en ny aktör i hälsokostbranschen. Företaget utvecklar kosttillskott som kroppen mår bra av och erbjuder kunskap som är enkel att förstå. Sortimentet består av noga utvalda produkter som lätt tas upp av kroppen. De passar den som vill bli stark, vill minska sin vikt eller bara må bra.

Med kosttillskott genom en individanpassad prenumerationstjänst är målet att leverera världens enklaste hälsa. Bland produkterna finns bland annat en ny typ av proteinpulver, helt vegetabiliskt och smaksatt med naturlig rödbeta, ingefära och svartpeppar.

– Marknaden inom kosttillskott är en djungel för många, säger Daniel Wilén, grundare. Oavsett om man vill gå ner i vikt, bygga muskler eller må bättre. Vi vill göra det enklare och skapa ett tydligt urval av bra produkter som också är hållbara i produktion och distribution.

Isikost proteinpulver finns i flera varianter för viktnedgång och träning, varav en är helt vegetabilisk.

– Vår filosofi är att god hälsa uppnås genom en kombination av träning, bra kost och balans i livet.

Tävling! Nu kan 5 av er vinna 2 burkar av ISIKOSTs vegetabiliska proteinpulver var, utan socker eller sötningsmedel, med fräsch smak av rödbeta. Gör så här:

1. Tävla antingen på Facebook eller Instagram. På Facebook: Följ SportHälsa och Isikost. På Instagram: Följ SportHälsa (@sporthalsa) och Isikost på Instagram (@isikost).

2. Tagga någon du vill ge en av burkarna till i en kommentar under dagens lucka på SportHälsas Facebooksida eller Instagram. Skriv även varför ni vill vinna.

3. Senast t.o.m. fredag 22/12 kan du tävla. Lycka till!

Läs mer om och shoppa produkter på isikost.se.

Lucka 19

Extra energi och lust under julen

Julhelgen är såklart härlig och mysig, men ska sanningen fram så kan den även ofta vara ganska stressig och utmattande…

Så inled inte det nya året med att direkt börja längta efter nästa ledighet. Ta hand om varandra istället.

Med kosttillskott som ökar både energin och lusten, tillsammans med stimulerande lustprodukter, kan ni få ett riktigt Gott (och Lustfullt) Nytt År.

Tävling! Nu kan 5 av er vinna ett lustkit med produkterna Lust & Energi Kvinna och Lust & Energi ManSense Me glidmedelmassagegel och stimulerande klitorisgel för kvinnor, allt till ett värde av ca 800 kr. Gör så här:

1. Följ SportHälsa (@sporthalsa) och RFSU produkter på instagram (@rfsuprodukter) alternativt på Facebook: Följ SportHälsa och RFSU produkter.

2. Tagga någon du gillar i en kommentar under dagens lucka på SportHälsas Instagram/Facebook + lägg dit en hjärt-emoji <3 och ange hashtag #rfsuprodukter

3. Senast t.o.m. torsdag 21/12 kan du tävla. Lycka till!

Mer för din lust och energi hittar du på lustochenergi.se

Lucka 18

I dagens lucka bjuder vi på ett ljuvligt gott och juligt recept som du lätt kan modifiera efter egna önskemål.

Pepparkaksmums

Ingredienser kaka:

– 150 gram smör

– 2 ägg

– 3 dl socker (alt. 3 dl sötströ)

– 2 msk pepparkakskryddor

– 1/2 tsk mald ingefära (kan uteslutas)

– 4 ½ dl vetemjöl (alt. mandelmjöl vid ev. glutenallergi)

– 2 tsk bakpulver

– 1 ½ dl mjölk

Ingredienser glasyr:

– 75 gram smör

– 1 msk grädde

– 1 msk pepparkakskryddor

– 3 ½ dl florsocker (alt. florsöt)

Ingredienser gardering:

– kokos

Gör så här:

1. Smält smöret och låt det svalna.

2. Vispa samman ägg och socker.

3. Rör ner pepparkakskryddorna och eventuellt lite extra ingefära.

4. Blanda vetemjöl och bakpulver för sig och rör ner tillsammans med smöret och mjölken till en jämn smet. Häll i en form (min är ca 15 x 20 cm) klädd med bakplåtspapper.

5. Grädda i 175 grader i 20-30 minuter.

6. Låt kakan svalna och rör under tiden ihop glasyren.

7. Smält smöret och låt det svalna. Blanda med grädde, kryddor och florsocker till en jämn glasyr.

8. Bred över kakan och toppa med kokos. Skär i rutor.

Tips! Baka, lägg i en vacker låda, slå snöre om och ge bort i julklapp.

Recept och bilder från sotasaker.com.

Lucka 17

Julklappstips: Ge bort hälsa och omtanke – en startplats till Rosa Bandet-loppet

Rosa Bandet-loppet är en viktig folkfest som vi skapar tillsammans. Söndagen den 30 september hoppas vi att du är här och tar dig an de tio kuperade och mjuka kilometrarna på natursköna Lidingö. För din egen skull och för att ha riktigt kul, men där du också bidrar till kampen mot cancer. Och du vet väl att Mixedgruppen är öppen även för manliga deltagare?

Tävling! Nu har du chansen att vinna startplats till loppet. Så här gör du för att tävla:

1. Skriv om ditt bästa träningstips i vinter i ett mail till: tavling@lidingoloppet.se.

2. Senast t.o.m. 19 december kan du tävla, sedan utses tre vinnare som kontaktas under januari månad. Lycka till!

Läs mer om Rosa Bandet-loppet här.

Lucka 16

Lavilin deodoranter – fria från aluminium, alkohol och parabener

För dig som alltid vill dofta fräscht och samtidigt vara snäll mot din hud och miljön, är Lavilin det självklara valet. Det unika med den här deodoranten är att den är baserad på probiotika. Probiotika är goda bakterier som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta så länge som upp till sju dagar!


Naturlig deodorant för hela familjen!

Tävling! Nu har 2 personer möjlighet att vinna en deodorant till sig själv + en vän från Lavilins agentur i Sverige Cosmetic Treasures. Välj mellan Lavilin 48 tim Women, Sports, Men och Teens. Så här gör du för att vara med:

1. Under dagens lucka 16 på vår Facebooksida – tagga en person som du tror skulle uppskatta denna produkt och du vill bjussa på en effektiv deodorant!

2. Följ gärna Cosmetic Treasures på Facebook

Du kan tävla t.o.m måndag kl. 21.00. Lycka till!

Lucka 15

Gyllenbrun hy inför festen – på en timme 

Vi är alla är olika – med olika hudtoner, olika önskemål om hur bruna vi vill vara och olika orsaker till varför vi vill ha en solbränna. MineTans 1 Hour Tans finns för alla. Du kan välja själv vilken finish din hud ska ha, snabbt och enkelt utan att utsätta dig för samma skadliga effekter ett solarium eller för mycket sol kan ge. 

Precis som du väljer hårfärg eller smink kan MineTan skräddarsys för att få den ton på solbrännan du vill ha. Produkter absorberas snabbt av huden och är lätta att applicera hemma som lotion, foam eller spray.

Erbjudande! Under hela december får du 25% rabatt på samtliga produkter med koden ”stark” i MineTan Body.skin´s webshop

Lucka 14

SMART och synlig i vintermörkret

I dagens lucka hittar du Smart in the dark – accessoarer med nordiska mönster i reflex. Du behöver varken kompromissa mellan att känna dig snygg eller säker och synlig då de designade reflexprodukterna klär dig som smycken. På kvällen lyser de på långt håll och på dagen blir det en fin silverdetalj till din outfit.

Klä dig både snyggt och säkert, med reflexaccessoarer från Smart in the dark.

Erbjudande! Ange koden ”jul17” när du handla på smartinthedark.com så skickas produkterna fraktfritt. Gäller fram till 31 december.

Tidigare dagars erbjudanden i julkalendern hittar du nedan.

Lucka 13

Maxa vinterns äventyr med TomTom Adventurer

I dagens lucka har du möjlighet att tävla om denna vattentåliga sportklocka, perfekt för vinterns alla äventyr. Vandring, längdskidåkning, snowboardåkning eller vad du gillar att göra. I TomTom Adventurer kan du se statistik i realtid för hastighet och höjd, vertikalt fall, 3D-avstånd, stigning, lutning, tempo, kalorier och mycket mer. Smarta funktioner som spårning med GPS och kompass gör det dessutom möjligt för användaren att utforska nya platser och fokusera helhjärtat på upplevelsen. Den är robust byggd för att klara alla förhållanden men även elegant och bekväm nog för att bära till vardags.

Tävling! Så här gör du för möjligheten att vinna en TomTom Adventure:

1. Följ @sporthalsa och @tomtomsports på Instagram.

2. Skriv en kommentar under dagens lucka 13 på SportHälsas Instagram med vilken sport du vill utföra med klockan på armen?

3. Senast fredag 15 december vill vi ha din kommentar. Stort lycka till och ha en trevlig Lucia!

Lucka 12

Svea är ett varumärke med starka rötter i streetwear-kulturen med inriktning på unisex och tyngdpunkt på tjejer. Det är 2000-talets tolkning av den klassiska stilen, med inspiration från amerikanskt och engelskt collegeliv, twistad med traditionella sporter, och med botten i den svenska själen. Framgångskonceptet bygger på en konsekvent linje med bearbetade material, av hög kvalitet.

Svea lägger gärna lite extra energi på oväntade detaljer och humoristiska budskap, alltid med själ och hjärta. Så möter de målgruppens behov och fyller den lucka de upplevt på marknaden.

Erbjudande! Med rabattkoden ”sporthälsan70” får du hela 70% på kläderna från Svea by Svea under december månad. Perfekt julklappar till någon du tycker om, kanske dig själv? Shoppa kläderna här.

Lucka 11

Sulan som ger dig träning – utan att du tänker på det

Weightsoles är en unik sula med vikt ger dig helt nya förutsättningar att nå dina träningsmål. Det patenterade materialet gör den tyngre än vanliga sulor, och det bekväma materialet ger både stöd och dämpning i varje steg.

Du byter helt enkelt ut dina vanliga sulor mot Weightsoles, och ökar samtidigt din prestationsförmåga och förbränning utan att behöva ändra dina rutiner.

Förenkla din vardagsmotion – byt till Weightsoles!

Finns att köpa på Stadium, Life, Lloyds Apotek, NK Sport och i Weightsoles egna webbshop.

Tävling! Nu har du chansen att vinna ett par Weightsoles. Så här gör du för att tävla:

1. Gilla @weightsoles och @sporthalsa på Instagram.

2. Skriv en kommentar under filmsnutten för dagens lucka 11 på SportHälsas Instagram med svar på frågan: Hur mycket väger ett par Weightsoles?

3. Senast t.o.m. fredag 15 december kan du tävla. Sedan utser vi en vinnare som kontaktas på Instagram. Lycka till!

Lucka 10:

Med en vision att inspirera och motivera dig till en aktiv livsstil – och känna dig fantastiskt snygg!

Målet för de två kretiva tjejerna Tekla och Helen som står bakom träningsklädmärket aim’n. Kläder som kunde inspirera och motivera dem själva och garanterat andra med aktuell design, glada färger och tryck. Dig också?

Tävling! Nu har du möjlighet att vinna ett Blue Power Set med tights och bh till ett värde av 1050 kr (bild nedan). Tights i diskret blått som samtidigt står ut i mängden med den glansiga resåren samt v-formad söm baktill som formar och tonar din rumpa. Med dessa Power-tights är du redo att ta dig igenom även de tuffaste träningspassen.

Så här tävlar du:

1. Gilla @aimnsportswear och @sporthalsa på Instagram.

2. Tagga två vänner och skriv en kommentar under bilden med aim´ns grundare Tekla och Anna från Fitnessfestivalen på SportHälsas Instagram med svar på när du skulle vilja använda dessa träningskläder.

3. Senast t.o.m. tisdag 12 december kan du tävla. Sedan utser vi en vinnare som kontaktas på Instagram. Lycka till!

Ta gärna del av vår intervju med en av grundarna av aim’n här där du även ser vilken bild du ska kommentera under på vår Instagram för att vara med i tävlingen.

Lucka 9

Spring eller promenera utomhus året om – tävla om halkfria skor från Icebug!

Med dagens varma fuktionsplagg och dubbade skor finns ingen anledning till att lägga din löpning och promenaderna på hyllan – eller att missa naturens välgörande effekt genom att byta ut den mot ett löpband. Med ett par DTS3 BUGrip tar du dig utan problem fram på isiga motionsspår och vintervägar.

Modellen är en väldämpad vinterlöpsko med 19 dynamiska ståldubbar under varje fot som gör att du kan fortsätta träna utomhus hur halkigt det än är, och oavsett om du springer eller går.

Tävling! Nu har du chansen att vinna ett par DTS3 BUGrip.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.