Vad är mer somrigt än jordgubbar? Goda som de är, ihop med glass eller som här – i form av en svalkande jordgubbsmylkshake från Hanna´s Kitchens.
Som vi berättade om igår kallas växtbaserad mjölk för mylk, något du gör du enkelt själv på några minuter. Här mixad med bär till en läskande mylkshake!
Jordgubbsmylkshake recept
Ingredienser:
– ca 2-3 dl frusna jordgubbar
– ½ frusen banan
– 1 msk cashewsmör
– ca 4 dl havremjölk (eller annan mjölk som ni hellre föredrar)
– 1 nypa vaniljpulver
Gör så här:
1. Mixa alla ingredienser i en mixer.
2. Om du vill ha den sötare – lägg i en klick honung eller lönnsirap.
3. Garnera gärna med färska jordgubbar, rostade kokoschips och lime.
Recept och foto: Hanna Sundell.
Följ gärna Hanna´s kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen.