Jobba med det du brinner för – utan att starta eget!

eget företag

Starta eget – tips med reklam för MeforYou

Drömmer du om att jobba med din passion inom träning och hälsa, men tycker att det känns läskigt och verkar svårt att starta eget företag? Då är MeforYou arbetsplattformen för dig. Du fokuserar på det du är bra på – de tar hand om resten.

Steget till att starta eget företag kan kännas utmanande. Det är en stor förändring som tar mycket tid och innebär mycket arbete utöver det du egentligen vill jobba med. Lyckligtvis finns det hjälp att få för dig som vill jobba med din passion, men inte vill göra hela resan. Önskar du jobba inom kategorin hälsa och välmående så är MeforYou platsen för dig.

starta eget

Jobba med det du är bra på – utan att starta eget!

MeforYou tar hand om den delen som gör att många inte tar det sista steget till att bli egenföretagare. De ger dig ett bra stöd och sköter allt från pappersarbete, administration och marknadsför plattformen. Allt redovisas till Skatteverket och du samlar både pensionspoäng och får rätt till pengar från Försäkringskassan. Det fungerar lite som att vara anställd men du bestämmer själv när, hur och vad du jobbar med. Du får frihet och möjligheten att kunna fokusera helhjärtat på just det du vill göra och är allra bäst på.

eget företag

MeforYou – en plattform som skapar arbetstillfällen

Det här är plattformen där du kan sälja dina tjänster och på ett enkelt sätt nå ut till fler kunder. Du ingår i ett nätverk med andra frilansare inom samma bransch, vilket ger trygghet och möjlighet att dela med sig av erfarenheter och hjälpa varandra. MeforYou vill skapa arbetstillfällen och riktar sig till dig som frilansar eller är småföretagare, oavsett om du har detta som huvudsyssla eller på sidan om ditt ordinarie arbete.

starta eget

MeforYou har ett utbud av tjänster inom massage, yoga, meditation, samtalsterapi, coachning, fitness och wellness. Det finns också möjlighet att arbeta med andra tjänster via denna trygga (Bank-ID) och genomtänkta arbetsplattform. Som kund kan du välja att investera i dig själv eller företaget genom någon av dessa tjänster. Tillsammans går vi mot en mer balanserad vardag!

▶︎ Läs mer om MeforYou och registrera dig gratis här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.