Injektioner med vitaminer och mineraler – framtidens hälsobehandling hos Releaseco

Artikel i samarbete med Releaseco

Injektioner med vitaminer och mineraler är just nu en av de hetaste hälsotrenderna. Tack vare Releaseco kan du nu även testa den innovativa behandlingen här i Sverige. Vi har pratat med en av läkarna som ger svar på allt du behöver veta om den.

Injektioner med vitaminer och mineraler, eller intravenös terapi, har länge varit populärt bland hälsomedvetna i USA av goda skäl. Med hjälp av dropptransfusion kan du på ett säkert och enkelt sätt få i dig vitaminer och mineraler direkt in i blodomloppet – och det tar inte ens en timme.

Injektioner med vitaminer
Tack vare 
Releaseco kan du nu äntligen ta del av den innovativa behandlingen i Sverige. Hälsoföretaget är nämligen först i landet med att introducera intravenösa och intramuskulära injektion av vitaminer och mineraler. Men vad är det egentligen som är så bra med deras metoder, och hur fungerar det? Vi har tagit hjälp av Linus Mårtensson, som jobbar hos Releaseco och är legitimerad läkare och specialist i Allmänmedicin, för att få svar.

Injektioner med vitaminer och mineraler hos Release Co – så funkar det

Berätta om er!

– Release Co är Sveriges första klinik specialiserad på intravenös och intramuskulär vitaminterapi. Vi erbjuder vitaminbehandlingar i form av vitamindropp och vitaminshots med förhoppning om att kunna främja kundens välbefinnande. Behandlingarna ges endast av legitimerade läkare eller sjuksköterskor och tar från ett par minuter upp till 30 till 45 minuter, och kan bokas enskilt eller av sällskap på upp till 3 personer.

Vilken är er mest omtyckta behandling?

– Kombinationsbehandlingen bestående av ett vitamindropp och en separat B12-injektion är populärast.

Injektioner med vitaminer

Är det något särskilt man ska tänka på när man kommer till er?

– Alla är välkomna till Release men innan någon behandling kan bli aktuell måste man fylla i en hälsodeklaration som rör bland annat medicinsk historik, eventuell medicinering, allergier etcetera. Sköterskan går igenom denna för att se om personen är frisk och att det inte finns några kontraindikationer till behandlingen. De genomför även en konsultation med kunden om det framkommer några tveksamheter. Detta är en ny hälsotjänst i Sverige där många kan ha frågor så vi uppmanar alla intresserade att gå in och läsa på vår hemsida, eller så kan man förstås ringa direkt till kliniken alternativt komma förbi och hälsa på.

Vad gör er unika?

– I Sverige är vi unika då vi är den första kliniken som erbjuder vitaminbehandlingar på detta sätt och med endast legitimerad personal som utför behandlingarna. Vi har även fokuserat mycket på kundupplevelsen i en lugn avslappnad miljö och under behandlingstiden kan man vila, läsa en tidning och till och med titta på TV.

Injektioner med vitaminer

Vilka riktar ni er mot?

– Vi välkomnar alla som är intresserade av hälsa och välmående!

Hur startade er klinik?

– Release Co. är ett resultat framförallt av det ökade intresset för hälsa i samhället i kombination med att vi samtidigt ser en stor ökning av livsstilsrelaterad ohälsa.
Denna typ av behandlingar och kliniker är väletablerade sedan många år i bland annat Europa och USA men har saknats i Sverige fram tills nu. Vi har  på grund av det varit väldigt noggranna i våra förberedelser och i vår uppbyggnad av kliniken. För oss är det förstås oerhört viktigt att vi följer alla lagar och förordningar kring denna typ av verksamhet så att våra kunder kan känna sig helt trygga i vår miljö och med det vi gör vilket är anledningen till att vi bland annat 1. Är registrerade som vårdgivare. 2. För journal, tar upp medicinsk historik för varje kund och tar hänsyn till denna i vår bedömning kring huruvida behandling kan ges eller ej. 3. Endast har godkända preparat i våra dropp och injektioner. 4. Har lokala leverantörer av våra preparat och material.

Vad har ni fått för respons?

– Vi har fått en väldigt bra respons där många är nyfikna på vad vi gör! En hel del av våra kunder är bekanta med behandlingsformen sedan tidigare då den finns i många andra länder men de har saknat en sådan här klinik i Sverige.

Finns det något att se fram emot för oss hälsoälskare?

– Ja. Vi kommer inom kort lansera det vi kallar RC Club som är ett medlemskap (månadsvis), där ett antal behandlingar på mottagningen ingår varje månad. Vi har även lanserat egna vitamintillskott som går att köpa på våran hemsida. Tillskotten finns i 3 olika varianter.  – release your mind, sleep och defence. Sedan öppnar vi även en ny klinik på Tulegatan 33 i september!

▶︎ Läs mer och boka din behandling på Releasecos hemsida.

3 Kommentarer

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.