iChallenge Sälen – grym julklapp för alla träningsälskare

Älskar du träning och är sugen på något utmanande i storslagen miljö? Eller känner någon annan som gör det? Då är iChallenge Sälen en fantastiskt träningsweekend att se fram emot.

En julklapp till dig själv eller till någon du tycker om?. Hitta träningsmotivation inför 2023 redan nu med en träningsweekend i Sälen till sommaren.

Detta är iChallenge Sälen

iChallenge Sälen 8-11 juni är en upplevelse utöver det vanliga för alla som älskar träning, vacker natur och festligheter. Under iChallenge erbjuds du en träningsweekend med över 150 pass, ca 20 olika aktiviteter, 20 instruktörer, workshops, föreläsningar, utmaningar, tävlingar, workoutparty, middagar med show och fest.

Under tre dagar får du välja mellan minst 20 aktiviteter, som exempelvis crossfit, core power, höghöjdsbana och Sup-workout mm. Aktiviteterna är noga utvalda för att ge dig en bra mix av roliga, utmanande, utbildande och inspirerande pass, samtidigt som du får en unik upplevelse av den natur som Sälen erbjuder.

Så gör du för att delta

  • För att ta del av denna exklusiva träningsweekend behöver du köpa en träningsbiljett. I den ingår alla pass på schemat.
  • Den 8:e juni är det incheckning och välkomstskål. Sen kan du träna och har kul 9-11:e juni och efter lunch 11:e juni är det hemresa.
  • När schemat är klart och lanserat så kommer du kunna boka dig på de pass du vill gå på via iCallenge app.

iChallenge sälen

Värdar för helgen är Karl Dyall och Peter Blaha som kommer handplocka 20 coacher och föreläsare för att du får en kul och inspirerande helg. Träning och fest som du sent kommer glömma. Dessutom kan iCallenge erbjuda boende till riktigt bra priser, från 280 kr/natt, tack vare fint samarbete med Skistar.

JUST NU kan du boka din träningsbiljett till Early Birds pris på www.ichallenge.nu1995 kr istället för 2495 kr. Begränsat antal platser, så säkra din redan nu.

Läs mer om Challenge sälen här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.