Hur ni kan stärka relationen och er fysiska intimitet – 6 härliga aktiviteter

När en relation är ny och härlig är det naturligt att inte kunna hålla händerna ifrån varandra. Men om ni satsar på att vara tillsammans under en längre period är det värt att tänka på hur ni kan stärka relationen och bygga på intimiteten . Att hålla den levande när första gnistan har lagt sig. Här tipsar vi om 6 aktiviteter ni kan göra tillsammans för att få en mer intim relation.

Om en relation ska fortsätta att må bra är det viktigt att hålla kontakten med sin partner levande- både känslomässigt och fysiskt. Då ökar chansen att relationen inte dör ut. Par som anstränger sig för att hålla intimiteten vid liv är ofta tillfredsställda både i och utanför sovrummet långt efter att den första smekmånadsperioden är över.

Ett pars fysiska intimitet är inte konstant under hela förhållandet. Faktum är att den oftast minskar när ” smekmånadfasen “ är slut och förhållandet blir bekant och bekvämt. Även om detta inte låter sexigt eller glamoröst, händer det naturligt i relationer. Att bibehålla fysisk intimitet kräver arbete och kommer inte bara att hända av sig självt.

Men vad kan vara roligare att jobba på än ett härligt sexliv?

Om du vill komma ännu närmare din partner (och hetta upp saker och ting i sovrummet på samma gång), kommer här 6 aktiviteter du kan göra med din partner för att bygga upp eran fysiska intimitet.

Hur ni stärker relationen och er fysiska intimitet med 6 härliga aktiviteter

1. Yoga eller meditera tillsammans

Ni behöver inte vara professionella eller certifierade yogainstruktörer för att kunna utöva yoga och meditation tillsammans. Yoga och meditation är enkla redskap för att spendera tid tillsammans samtidigt som ni tar hand om era kroppar och syncar med varandra både mentalt och spirituellt. Yoga kan vara ett fantastiskt sätt att vara aktiva tillsammans. Ni behöver inte göra exakt samma övningar, utan rulla ut era mattor och känn in era kroppar samtidigt som ni andas med varandra.

2. Sporta tillsammans

Om ni gillar mer aktiv träning är ett roligt sätt att bygga intimitet att träna en lagsport tillsammans. Lagsporter höjer pulsen och det kan också hjälpa er att komma närmare varandra. Kämpa tillsammans för att slå motståndarlaget, svettas och känn endorfinerna flöda!

3. Onanera tillsammans

Få saker är så intimt som att se sin partner tillfredsställa sig själv. Just därför borde alla par onanera tillsammans. Förutom att det är kittlande där och då, kan onani också hjälpa er att förstå hur ni vill bli tillfredsställda. Extra hjälp på traven får ni med en härlig sexleksak. Populära We-Vibe en av världens mest populära tillverkare av parleksaker. De har bland annat en revolutionerande parvibrator som både kan användas på egen hand och under samlag. Du hittar ett stort utbud av We-Vibes härliga vibratorer här.

4. Ta en kvällspromenad

Fysisk intimitet behöver inte alltid vara direkt sexuell eller pulshöjande. Något så enkelt som en promenad tillsammans på kvällen kan hjälpa er att komma närmare varandra. Promenader har mängder av hälsofördelar, förutom att det är en mjuk och skön motionsform är det också lugnande för kroppen och sinnet. En kvällspromenad är ett skönt och avstressande slut på en hektisk dag och ett ypperligt tillfälle att prata om dagen som varit, eller bara njuta av varandras sällskap under tystnad.

5. Prata om det ni tänder på

Ett enkelt sätt att förbättra den fysiska intimiteten i en relation är att prata om ert sexliv. Det kan vara svårt att prata öppet om sexlivet, därför kan det vara en bra idé att börja med en fråga som ni båda svarar på, och sen går ni vidare. Vad tänder ni på? Vad skulle ni vilja testa? Finns det något minne som känns extra hett? Ni kan också vara mindre abstrakta. Du kan till exempel börja med att berätta om något din partner gjorde i sängen som du verkligen gillade, och lyfta någon egenskap din partner har som du verkligen uppskattar.

6. Visa uppskattning för varandras kroppar

En viktig del av intimitet är att lära känna och uppskatta varandras kroppar (både inanför och utanför sovrummet). Ni kan lära känna varandras kroppar och visa uppskattning genom tantra-övningar eller massage. Här behövs ingen expertis, utan turas om att ge och ta emot omtanke och beröring.

Känn efter och hitta aktiviteter som passar just er. Varje par har olika preferenser när det kommer till hur de jobbar på sin fysiska intimitet. Och i slutändan är det viktigaste att du och din partner är villiga att visa kärlek och omtanke för varandra, både i- och utanför sovrummet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.