HKMX – öka ditt träningssug i vårens nya sportmode

HKMX

Skäm bort dig med nya träningskläder från Hunkemöllers trendiga kollektion HKMX. Plagg så snygga att du längtar efter att använda dom och därmed även – att träna!

Alla knep som lockar dig till mer rörelse är bra, som ett nyårslöfte eller nya träningskläder. Även om du inte har det klassiska målet att börja träna mer, kan ett nytt år vara en bra påminnelse om att ta hand om sig själv. Det nya året ger möjlighet att sätta nya rutiner och prioritera det viktigaste – dig själv och ditt välmående. Oavsett vilka ambitioner du har för 2023 är Hunkemöller och deras träningskollektion där för att stötta dig hela vägen.

HKMX
Bilder: Hunkemöller

Våren 2023 fokuserar Hunkemöller och HKMX på praktiskt lager-på-lager. Alla plagg är snygga för sig, men de är även gjorda för att bäras tillsammans. Det gör att du inte bara ser bra ut på gymmet, utan också på vägen dit och hem, samtidigt som du kan må bra på insidan. De flesta plagg från HKMX är delvis tillverkade av återvunna material, därmed bra miljöval. Alla plagg är dessutom gjorda av svettransporterande, andningsbara och snabbtorkande material som ger dig en skön känsla.

HKMX

HKMX – öka ditt träningssug i vårens nya sportmode

  1. Sportstrumpbyxor med standardmidja. Pris: 349 kr
  2. Sportbh Nadi L1. Pris: 259 sek
  3. Sportjacka Slim fit jacket gloss. Pris: 449 sek
  4. Sport slim fit tank top. Pris: 289 kr
  5. The Crop Logo sportbehå. Pris: 289 kr
  6. Sporttröja. Pris: 289 kr
  7. Oh My Squat. Pris: 399 kr

Kollektionen består av starka men samtidigt mjuka och feminina plagg som passar allt från yogaälskaren till ultralöparen. Och om du mest vill ta på dina sköna träningskläder för att gå ut med hunden får HKMX kan du både känna dig snygg och varm, tack vare att de passar fint lager på lager.

HKMX
Smarta detaljer gör stor skillnad för din träning och i vardagslivet.

HKMX hittar du i storlek XS-2XL i utvalda butiker och på hunkemoller.com.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.