Hitta tillbaka till sexlusten – testa ett sexspel

Kanske har ni varit tillsammans väldigt länge, spänningen har försvunnit eller så är ni mitt uppe i ekorrhjulet med jobb och barn? Det finns många anledningar till att sexlusten ibland tappar farten, men finns sätt att upptäcka varandra på nytt.

De flesta av oss har varit där. Man jobbar, handlar, stressar hem, lägger barnen och efter det orkar man bara kolla tv en stund innan man somnar i soffan. Det här med sex och närhet glöms liksom bort och prioriteras inte.

Dags att ändra på det. Oavsett om ni har varit tillsammans i några månader eller i många år, är ett sexspel det perfekta sättet att öppna upp nya sidor i ert förhållande.
Spelen låter er dela med er av era fantasier med varandra. Ni kan få se helt nya sidor av er partner, som definitivt väcker spänningen till liv igen.

Spel som ökar sexlusten

Har man varit tillsammans länge finns det risk att man fastnar i gamla invanda mönster, både när det gäller vardagssysslor och i sängen. Men genom att prova ett sexspel får ni möjlighet att lära känna varandra på nytt, och ännu bättre än tidigare.

Det finns massor av olika sexspel/erotikspel, som är framtagna med fräck lekfullhet,  intimitet och skapa mer närhet mellan spelarna. Vissa fokuserar mer på det fysiska, och andra mer på känslorna, så det bästa är att prova sig fram vad man gillar bäst, och kanske ha flera, så man kan välja beroende på sinnesstämning.

Så om du längtar efter lust och lite fjärilar i magen med din partner, bestäm en kväll när ni fokuserar på varandra, och upptäcker varandra på nytt.

Hos Sinful.se hittar ni massor av spel för olika preferenser och humör. Bra tips för den där julklappen som öppnas när ni är ensamma och de andra har somnat.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.