Hitta sinnesro på land och vatten – för hela familjen

Hitta sinnesro på land och vatten – för hela familjen

Så har höstmörkret sänkt sig och både solbränna och prickigt sommarskinn bleknat. De flesta av oss är sedan länge tillbaka i vardagsrutinerna. Vi lämnar barn på förskola, sitter i bilkö, stressar till kundmöten, hämtar på fritids, torkar näsor och läser läxor. Boken vi aldrig läste ut i somras ligger tyst anklagande och väntar på nattduksbordet om kvällarna, medan gymkortet bränner i jackfickan varje morgon när vi skyndar till bussen. Vardagens ekorrhjul rullar kort sagt på – och vi med det. Som väl är finns det bot och goda möjligheter att varva ner för hela familjen, redan idag. Här kan du läsa om hur.

6 Vann-aktiviteter för hela familjen

1. Gå tipspromenad.

2. Kör en pingis-turné.

3. Spela Boule.

4. Ta en cykeltur i den vackra miljön.

5. Utmana er med en hinderbana.

6. Spela padeltennis.

Tjugo minuters bilresa från Lysekil, längs Gullmarsfjordens strand i vackraste Bohuslän ligger Vann – spa, hotell och konferens, med en rad aktiviteter för både barn och vuxna.

Varför Vann?

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt Spa-hotell beläget ca 20 minuter från Lysekil på bästa Västkusten, där naturen och vattnet är ständigt närvarande såväl utomhus som inomhus. Utbudet är brett och vänder sig till alla, med eller utan spring i benen och är uppdelat under kategorierna på land, på vatten, träning och sinnesrovandring.

Varje del med fokus på både kropp och knopp

Vad sägs till exempel om en kombinerad kajak och fisketur, joggingtur längs någon av motionsslingorna, tipspromenad med hela familjen, eller padeltennis på helt ny bana? Minigolf, biljard eller kanske bara ett parti UNO eller Yatzy?Däremellan bad i någon av hotellets sju inomhuspooler, Spa och relax.

Kort sagt, alla möjligheter till kvalitetstid och mys med dina närmaste året om.

Ett klimatsmart val

Vann Spa Hotell och Konferens är beläget i ett K-märkt naturvårdsområde. Som ett led i detta är anläggningen också Svanen-märkt och restaurangen KRAV-märkt, vilket är tänkvärt i en tid då vår planet börjat säga ifrån. All värme på Vann Spa Hotell och Konferens tas till exempel från havsbotten i Gullmarn via ett unikt och omfattande system.

I restaurangen arbetar kockarna nästan uteslutande med lokala producenter och kortresta råvaror. Höga smaker och säsongens primörer samsas med nybakat bröd och läckra bakverk.

Aktiviteter för hela familjen

Mer information om Vann, aktuella erbjudanden och deras breda utbud hittar du på vann.se. Varmt välkommen med din bokning redan idag!

Text: Jennie Nysted, frilansskribent, gruppträningsinstruktör och platschef på Nordic Wellness Östermalm

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.