Hitta loppet guidar dig till nya utmaningar

Hitta loppet guidar dig till nya utmaningar

Intresset kring löpning som motions- och tävlingsform fortsätter öka och under 2016 arrangeras det rekordmånga löparlopp. Det kan vara svårt att hitta ett lopp som passar sig själv, men med nya tjänsten Hitta loppet är det lätt att hitta rätt!

Hitta loppet är en digital loppkalender som är framtagen för att göra det lättare för löpare att hitta nya lopp och utmaningar. På hittaloppet.se finns sökfunktioner som gör att det går att filtrera på område, distans, underlag och svårighetsgrad, på ett enkelt sätt.

– Det finns ett lopp för alla. Det gäller bara att hitta loppet. Vi vill helt enkelt göra det lättare för motionärer och arrangörer att hitta varandra, säger Robin Westberg, Onlineansvarig på Team Sportia som ligger bakom satsningen.

Lopp för alla
Med hjälp av tjänsten Hitta loppet hoppas företaget öka intresset kring löpartävlingar, bland alla typer av löpare, och på så sätt bidra till att fler rör på sig.

– Vi hoppas att det ska leda till att fler springer lopp. Det finns löpartävlingar för alla typer av löpare, allt från joggare och motionärer till tävlingsvana ”tidspressare”. Vi vill underlätta för alla våra kunder att göra det vi tycker så mycket om, idrotta. Vi vill helt enkelt hjälpa våra kunder att leva ett aktivt liv.

Digitalt skyltfönster för arrangörer
På Hitta loppet kan arrangörerna lägga upp information om sitt lopp och länka till sina sociala kanaler. De når sålunda ut med information om sina lopp till en bredare publik än tidigare.

– Det är ett bra skyltfönster för loppen, då det annars kan vara svårt för mindre arrangörer att nå ut med sitt budskap. Målet är såklart att Hitta loppet ska bli en egen liten organism som fortsätter att utvecklas och växa.

En mötesplats för löpare och arrangörer
Hitta loppet är en del av Team Sportias satsning på service, att vara mer än en återförsäljare av sportrelaterade produkter, men också en chans för företaget att komma närmare sina kunder.

– Vi vill vara den självklara mötesplatsen för både löpare och arrangörer, någon kunder kan vända sig till för att hitta ett lopp, få tips om hur man bör äta eller träna inför ett lopp, men självklart också någon som har rätt prylar. Många sportbutiker fokuserar på sportmode idag. Vi älskar sport och vill vara de som kan sport och bjuder på kunskap.

Stor utvecklingspotential
I framtiden hoppas företaget utveckla sajten för att få fler sporter representerade där.

– Det är extremt populärt att springa lopp och utmana sig själv. Vi är sponsorer till väldigt många olika evenemang inom olika idrotter och hoppas självklart kunna hjälpa motionärer och lopp att hitta varandra även inom andra idrotter.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.