Hitta bäst sport-bh för dig – Stor guide

sport-bh

Annons i samarbete med Kvinnligt Under

Rätt sport-bh kan göra din träning både roligare och bekvämare – men hur väljer du bäst sport-bh för dig? Vi har tagit hjälp av experterna på Kvinnligt Under för att få veta allt du undrar om sport-bh:ar!

Genom att välja bäst sport-bh för din form och träning kan du påverka resultaten mer än du förmodligen tror. Med rätt modell kommer du inte bara känna dig mer bekväm utan också få ett bättre stöd för din byst så att du kan fokusera fullt ut på träningen. Du minskar också risken för att drabbas av värk i bland annat nacke och axlar.

Det finns mängder av olika modeller och storlekar att välja mellan, och det är inte helt lätt att veta vilken som passar just dig och din träning bäst. Därför har vi tagit hjälp av några riktiga experter för att få svar på de vanligaste frågorna om just sport-bh:ar. Den kompetenta personalen på underklädesbutiken Kvinnligt Under har stenkoll på både bad- och underkläder.

Kvinnligt Under är en butik som varje dag hjälper kvinnor att hitta rätt underkläder online och i sin fysiska butik i Mörarp. De har också flera år i rad varit bh-specialister på Tjejmilen, tillsammans med tyska Anita GmbH och deras prisvinnande sport-bh:ar. Som ni kanske förstår har de full koll på allt du behöver veta för att hitta rätt!

bäst sport-bh

Kvinnligt Under svarar på de vanligaste frågorna gällande rätt val av sport-bh

Vad är det viktigaste att tänka på när man ska välja sport-bh?
– För att hitta bäst sport-bh som är optimal för din träning måste den passa just din byst. Olika modeller har olika passform eftersom kvinnors bröst ser olika ut. Det är också viktigt att ta reda på vad man ska utöva för sport. Om man rider, springer, hoppar eller om man har stor och tung byst måste man ha en stadig modell för all högintensiv träning. 

Vilket är det vanligaste misstaget folk gör när de väljer sport-bh?
– Att de väljer en som är för stor i omkretsen, en sport-bh ska sitta åt för att kunna ge stöd.

Hur vanligt är det att man har fel sport-bh?
– 7 av 10 kvinnor köper fel sport-bh, det gäller även vanlig bh.

Hur påverkar det träningen?
– Rör sig bysten för mycket när man tränar är det inte bra för känsliga ligament eller för axlarna, dessutom kommer du uppleva att din byst är ”i vägen”.

Hur vet man att man har hittat rätt?
– Du har hittat rätt när bysten hålls på plats och inte skumpar för mycket, till exempel när du hoppar.

Hur stor roll spelar typen av träning för vilken modell man bör välja?
– Har man tung/stor byst bör man alltid ha en stabil sport-bh oavsett träningsform, har man fast eller mindre byst är det lite mer flexibelt beroende på träningsform.

Finns det något annat man bör tänka på när man köper sport-bh jämfört med en vanlig?
– Ja, att man inte alltid har samma storlek i sin vanliga bh som i sin sport-bh, därför är det viktigt att få sin sport-bh utprovad korrekt.

Vilket är ert absolut bästa tips för att hitta rätt sport-bh?
– Gå och prova ut hos utbildad personal i en underklädesbutik. Lägg gärna lite pengar på för att hitta bäst sport-bh för dig. En bra sport-bh och bra träningsskor är två av de viktigaste förutsättningarna för din träning.

bäst sport-bh

Därför borde du välja Kvinnligt Under

Vill du kunna välja bland ett brett sortiment av underkläder och badkläder, men ändå vara säker på att alla produkter har hög kvalité? Då är Kvinnligt Under det självklara valet. Oavsett om du väljer att handla på deras hemsida eller i deras fysiska butik får du den experthjälp du behöver för att hitta en produkt med perfekt passform, känsla och design just för dig!

Även om de är specialiserade på kvinnor med större byst så har de ett enormt brett sortiment som går från AA- till P-kupa och 65 till 120 i omkrets. Hos Kvinnligt Under hittar du alltså något oavsett kroppsform. 

Just nu finns ett exklusivt erbjudande som gäller 15/4 – 1/5 och ger dig 10% på hela köpet, vid köp över 600 kr, använd koden: SPORTHÄLSA

▶︎ Klicka här för att besöka Kvinnligt Under!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.