Häng med på träningshelg med stora hälsoinspiratörer

Häng med på träningshelg med stora hälsoinspiratörer

Är du sugen på att komma igång med träningen på allvar, tillsammans med likasinnade och stora hälsoinspiratörer? Swecamp arrangerar Health & Training Camp för tredje året i rad. Under dessa helger fyller du på med motivation och inspiration till en hälsosammare livsstil.

FAKTA Health & Training 2017

Swecamp Johannesvik, Kungshamn – 28-30/4

Swecamp Bomstadbaden, Karlstad – 12-14/5

Swecamp Byske Havsbad, Byske – 1-3/9

Swecamp Kronocamping, Lidköping 29/9-1/10

Du väljer själv om du bor i stuga eller på campingplats i egen husbil eller husvagn. Programmet sträcker sig från fredag lunch till söndag lunch och innehåller träningspass, inspirerande föreläsningar, löpworkshop, näringslära, matlagningskurs och massor av skratt och gemenskap i en naturskön miljö. Under helgen inspireras du av hälsocoachen Camilla Rova och PT:n Camilla Johansson, som bloggar hos oss på Sporthälsa.

2016 deltog 93 personer under fyra tillfällen och uppskattningen lät inte vänta på sig. Enligt utvärderingarna har 100 procent av deltagarna gett helgen en fyra eller femma i betyg på en femgradig skala.

 


– Vi har ett lyckat år bakom oss men det gäller att hela tiden snäppa upp. Inför 2017 har vi finslipat programmet och lagt in nytt innehåll inom de olika programpunkterna. Många av de som deltog 2016 vill komma tillbaka igen 2017. De ska få åka hem med lika mycket ny inspiration som sist och som en som deltar för första gången gör, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

 

Detta ingår
2 övernattningar

8 måltider

8 träningspass

4 inspirationsföreläsningar

Näringslära
Matlagningskurs

Härlig gemenskap i naturskön miljö

Pris från 2 595 kr för boende på campingtomt och 2 995 kr för boende i stuga.

 


Fakta om Camilla Rova:

Camilla Rova har bland annat varit med som hälsocoach i TV3s “Min stora lata familj” och skrivit kokboken ”Riktig mat med Rova – mätt och lätt”. Hon är kock, kostrådgivare och hälsocoach med flertalet utbildningar med kognitiv inriktning. Hon jobbar idag med utbildning och föreläser inom hälsa, personlig utveckling och strategisk hälsoutveckling. I början av kock-eran var hon en 35 kg tyngre soffpotatis. Sedan 18 år tillbaka brinner hon för att sprida bra mat och sunda, hållbara vanor med guldkant.

 


Fakta om Camilla Johansson:

Camilla bloggar på Sporthälsa, är personlig tränare, kostrådgivare och träningsinstruktör. Hon äger och driver gymmet Dreambody. Med sin passion för att skapa glädje och lycka tar hon med sig människor in i träningsglädjen. Med en egen version av att coacha människor väcker hon intresset för att skapa stora resultat i träningen. Camilla brinner för att ge människor en hälsosam livsstil genom kunskap, motivation och positiv attityd. ”Med vanligt sunt förnuft kommer du att få ovanligt bra resultat”.

 

Läs mer och anmäl dig till helgen på swecamp.se

https://www.swecamp.se/health-training-camp/


Text: Redaktionen
Foto: Swecamp

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras