Hälsohjälten på jobbet – nominera din kollega till SportHälsas stora inspiratörspris

Hälsohjälten på jobbet - nominera din kollega till SportHälsas stora inspiratörspris

Har du en hälsohjälte på jobbet? Någon som på ett betydelsefullt sätt inspirerar dig och din omgivning till en mer hälsosam arbetsplats? Kanske drar med er ut på en löptur under lunchen, fyller på fruktkorgen, sprider glädje, tipsar om sunda och smarriga matlådor eller sätter på kaffe – precis när trötthetssvackan börjar komma? Nu kan du nominera din kollega till SportHälsas stora inspiratörspris!

SportHälsa har ända sedan begynnelsen 2006 haft som vision att aktivera människor. Att få människor att reagera genom tanke och handling för att leva hälsosammare och må bättre. Detta gäller även ute på arbetsplatserna runt om i landet.

På samma sätt har kanske du en kollega på jobbet som verkar extra mycket för att alla ska trivas? Denna person vill vi på SportHälsa gärna heja på genom att dela ut vårt stora inspiratörspris. Ett hederspris i form av ett inramat diplom och fina produkter från våra samarbetspartners som höjer inspirationen på jobbet ännu mer. Välkommen att nominera din arbetsplats hälsohjälte:

– Vem vill du nominera? Ange arbetsplats, namn på personen och vad hen gör för företagets hälsa.

– Vad? Vi utser en vinnare och kommer ut diplom och hälsoboostande produkter till er arbetsplats när det passar.

– När? Maila din nominering till info@sporthalsa.se. Märk mailet med ”nominering”. Senast fredag 19 maj vill vi ha din nominering.

Text och foto: Anna Lissjanis

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.