Gymväskan – just nu är detta våra favoriter

Gymväskan

Det här är våra favoriter som vi packar ner i gymväskan just nu. Släck törst och hunger, prestera bättre, lindra smärtan och känn dig fräsch.

Prestera bättre
Prime Reload BCAA från Prime Nutrition är en mycket välsmakande och välpresterande intra-workout/BCAA av hög kvalitet. Det som skiljer Prime Reload från mängden är att den är tillsatt med L-glutaminet som förbättrar upptaget av BCAA, och dessutom gynnar dig som tränar genom att höja din mjölksyretålighet för att du skall kunna prestera bättre under dina träningspass. Den finns i flera goda och fräscha smaker! Kan beställas här.

Aktiv bakteriekultur
Kombucha kan kortfattat beskrivas som ett gott ekologiskt te som genom en jäsningsprocess fyllts med b-vitaminer, nyttiga bakterier, antioxidanter, organiska syror och enzymer. Kombucha består av aktiv bakteriekultur/probiotika som kan verka lugnande för magen och matsmältningen. Tack vare organiska syror och enzymer som bildas under bryggprocessen kan kombucha ha detoxande effekt på kroppen samt öka mättnadskänslan och fungerar därför bra i samband med träning och yoga. Kombucha är rik på b-vitaminer som hjälper kroppen att ta upp energi ur maten och bryta ned fett. B-vitaminerna ser dessutom till att hår, hud och naglar håller sig starka och friska. Teet den bryggs på innehåller antioxidanter som skyddar kroppens celler mot fria radikaler vilket höjer immunförsvaret. Drick en Kombucha till frukost, drick den under dagen när du blir sugen på något uppfriskande eller till middagen. Fyll på med Kombuchaenergi i samband med yoga och träning. Utmärkt alternativ till snacks eller som alkoholfritt val istället för ett glas vin på kvällen. Kan beställas här.

Milkshake efter träningen?
ProPud Milkshake från NJIE. Perfekt som mellanmål innan eller efter träning! Proteinberikad (20 g), laktosfri och utan tillsatt socker. Finns i flera härliga smaker; Chocolate, Vanilla, White chocolate/Raspberry och Coconut. Läs mer här.

Låt tigern lindra smärtan
Tigerbalsam, receptfritt läkemedel för behandling av tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar. Lindring av besvär av okomplicerade insektsbett och lindring av symptom  i de övriga luftvägarna vid förkylning. Kan användas av vuxna och barns från 9 år. Läs mer här.

Fem härliga smaker
Better You proteinbar 60g, är utvunnen ur tre olika proteinkällor. Ärtprotein, havreprotein och vassleprotein. Kommer i fem härliga smaker; Choklad, jordgubb, vanilj, päron & kokos och lakrits. Ca 200 kalorier (skiljer några procent upp och ner beroende på smak) 20g protein per bar. Sockerfritt chokladöverdrag. Tillverkad i Sverige Sötad med Stevia. Kan beställas här.

Genvägen till ett vackert hår
Varför torrschampo? Batiste torrschampon är det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. På kort tid får håret tillbaka sin glans och blir lättare att styla, samtidigt som håret känns fylligare. Dessutom utsätts inte håret för det slitage som tvätt och styling innebär.
Tips för applicering:  Använd Batiste de dagar du väljer att inte tvätta håret. Håll flaskan ca 30 cm från hårbotten, spraya in i rötterna och massera in produkten väl med fingertopparna. Avsluta med att borsta och styla håret.
Batiste är dessutom en bra vän i nöden om du har tunt hår, eller vill ha mer volym när du ska sätta upp håret. Den fungerar nämligen utmärkt även på nytvättat hår (efter att du torkat det) genom att den lyfter håret vid rötterna, tillför volym och ger håret struktur. Läs mer här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.