Träningsutrustning av högsta kvalitet från Träningspartner – nu även i fysisk butik

Vill du försäkra dig att träningen blir av även när du inte kan ta dig hemifrån – eller är det du som ska öppna upp ett gym? Träningspartner erbjuder dig ett brett utbud av både maskiner och annan träningsutrustning, för all typ av träning, alla behov och nu är du även välkommen till en fysisk butik.

Är det dags att investera i efterlängtad träningsutrustning, kanske till ett eget hemmagym, bostadsrättföreningen eller som gymägare? Oavsett varför och vad du söker för utrustning är Träningspartner rätt företag att vända sig till, med ett brett sortiment och cirka 2000 produkter.

Träningsutrustning för alla

I det stora och breda utbudet av träningsutrustning och produkter av välkända varumärken hittar du bland annat löpband, crosstrainers, roddmaskiner, motionscyklar, spinngcyklar, multigyms och mycket mer. Har du inte plats för en stor maskin hemma finns det många mindre träningsredskap också. Hopprep, fitnessband, gymbollar, viktvästar, träningsmattor, balanskuddar, mindre studsmattor och hantlar till exempel.

Utöver detta finns även produkter för återhämtning och säkerhet, samt andra tillbehör, till exempel stöd och massageprodukter. Oavsett vad du söker inom träning kan du enkelt göra en beställning online, oavsett var du bor. Leveranstiden är vanligtvis 4-5 arbetsdagar och det finns många säkra betalningsmetoder att välja mellan.

Träningspartner – nu både online och som fysisk butik 

Nu är du även välkommen till en fysisk butik som öppnade andra januari 2024 på Glimmervägen 10–14 i Sollentuna norr om Stockholm. Där har du möjlighet att se produkterna i verkligheten och utforska demoexemplar. Detta är förstås perfekt om du vill prova produkterna, ta reda på hur de fungerar eller ställa frågor inför ett köp. Sortimentet är inte fullt lika brett som online, så vill du se en specifik produkt kan det vara en bra idé att ringa till butiken och fråga om den finns där. 

Den kunniga personalen i butiken har mångårig erfarenhet av försäljning av träningsutrustning, och de står redo att hjälpa dig att hitta rätt. Butiken har öppet vardagar kl 9-17, men det går även att boka tid om du inte har möjlighet att komma under öppettiderna.

► Läs mer och hitta vägbeskrivning till butiken här!

10 skäl att handla träningsutrustning från Träningspartner

  1. Kunskap. Ett företag med erfarenhet av försäljning av gymprodukter ända från 2006.
  2. Valfrihet. Företaget erbjuder ett stort och brett utbud av träningsartiklar.
  3. Prisvärdhet. Väldigt konkurrenskraftiga priser.
  4. Professionell rådgivning och support finns vid behov.
  5. Service. Vid behov kan även monterings- och leveransservice erbjudas.
  6. Trygghet. De är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning- och gymmaskiner för hemmabruk.
  7. Brett användningsområde. Produkterna passar lika bra hemma eller till bostadsrättsföreningen som på företaget, hotellgymmet eller kommunen.
  8. Fysisk butik. Perfekt när du vill se och prova produkterna i verkligheten, samt ställa frågor innan köp.
  9. Välkända och populära märken.
  10. Webbutik med brett sortiment och leverans inom hela Sverige.

 

Just nu erbjuder Träningspartner fina rabatter på träningsutrustning för såväl din löpning, förmånliga styrkepaket, studsmattor och mycket mer.

15% rabatt för SportHälsas läsare

Med rabattkoden SPH24TP får du just nu 15% rabatt på hela sortimentet.

► Hitta din träningsutrustning här på traningspartner.se

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.