Guide till Sveriges bästa padelpaket

padelpaket

Är du en av alla som fastnat för Padel och vill ha en större upplevelse än att spela en timmes match då och då? Här listar vi var du hittar landets bästa padelpaket med både boende, bana och annan lyx. 

I vanliga fall när du bokar en padelbana kan du behöva betala en större summa i och med att efterfrågan på dessa är så pass hög. Fördelen med att istället boka ett padelpaket är att du får mer för pengarna, mer tid att spela och du får dessutom en hel upplevelse i och med att boende och mat ingår. Helt perfekt att boka ett sådant när du vill komma iväg några dagar under semestern! 

Guide till Sveriges bästa padelpaket

padelpaket

Kombinera padel med lyxig hotellvistelse och Sky Bar

Mitt i centrala Västerås finner du Hotel Plaza – ett fräscht och modernt hotell med vacker utsikt över staden. Några hundra meter från hotellet ligger Svartån och ett bra restaurangutbud längs med vattnet. En lunch i solen på en uteservering med utsikt vid vattnet låter kanske inte helt fel? För de musikintresserade finns också stadens konserthus alldeles intill hotellet. 

Efter en lång dag med shopping, padel eller andra aktiviteter kanske suget efter en god bit mat och något gott att dricka smyger sig på? Högst upp i hotellbyggnaden hittar du deras populära Sky Bar där du har en fantastisk utsikt över staden, samtidigt som du kan njuta av en stund med gott sällskap och god service. 

padelpaket

Hotel Plaza erbjuder även ett padelpaket där det ingår sovplats, en tre rätters-middag, frukost och återhämtande Padel-VIP. Välj och boka själv vilken av stadens sex olika padelbanor du vill spela på. Deras padelpaket kostar 990 kr per person. Läs mer och boka här!

padelpaket

Padel-idyll intill Vättern

Precis på Vätterns strand ligger den idylliska småstaden Hjo. Förutom den nybyggda padelarenan finns massor att upptäcka och aktiviteter att hitta på – det finns något för alla. Små, personliga butiker att titta runt i, nationalpark och naturreservat att vandra runt i och kulturella sevärdheter är några utav dem. 

padelpaket

I Hjo, precis bredvid Vättern, hittar du Hotell Bellevue. I deras padelpaket ingår allt du behöver – övernattning på hotellet, en två rätters-middag, en härlig frukostbuffé och två timmar speltid på Hjos alldeles nybyggda padelarena. Ta en tripp till denna Västgötska pärla och kombinera både padel och en mysig hotellvistelse med andra roliga aktiviteter i närheten!

Pris per person: från 1120 kr. Läs mer och boka här!

Padel och avkoppling i en perfekt kombo

Tänk dig några härliga dygn där du får ägna dig åt både en rolig aktivitet och en massa tid att koppla av. Samtidigt får du njuta av god mat, hotellfrukostar och närheten till havet. Det låter inte helt fel va?

Falkenberg Strandbad erbjuder dig som vill kombinera padel med avkoppling paketet Padel & Retreat. Där får du som gäst 90 minuters padel, trerättersmiddag, hotellfrukost och tillgång till hotellets Retreat Club. Njut av både inomhus- och utomhuspooler, bastu med havsutsikt och något gott att äta och dricka. 

padelpaket

Strandbaden har också ett stort restaurangutbud och något som passar för alla. En vedugnsbakad pizza på den soliga uteserveringen eller en smakupplevelse utöver det vanliga med både tropiska inslag och inspiration från det franska köket?

Med andra ord är detta paketet som ger dig allt du behöver för några härliga, avkopplande dagar där du samtidigt får tid att både fila på ditt padelspel men samtidigt njuta av lugn – i en perfekt kombo.

Strandbadens padelpaket inkluderar övernattning, 3-rätters middag, 90 min padel, frukost och tillgång till deras Retreat Club. Läs mer och boka här!

padelpaket

”Here We Go” – padelweekend i Trelleborg eller get-away till Spanien

Palm Tree Hotel ligger beläget i hjärtat av Trelleborg i Skåne. Förutom padel finns här butiker, restauranger och härliga omgivningar. Själva staden ligger precis vid havet, vad passar då bättre än strandhäng och ett dopp efter padelmatchen? Dessutom finns bra kommunikationer att ta sig till bland annat Köpenhamn om du vill passa på att göra utflykter när du ändå är iväg. 

Palm Tree Hotel erbjuder troligen Sveriges mest prisvärda padelpaket. Se padelpaket här. Oavsett vem du är, hur erfaren du är och hur mycket tid du vill lägga på padelbanan finns ett paket som passar. Om du dessutom vill bli ännu vassare på banan finns möjlighet att få hjälp av en tränare som tar ditt spel till nästa nivå.

padelpaket

Inte nog med att Here We Go erbjuder padelpaket i vackra Trelleborg, utöver det även padelresor på något varmare breddgrader. Där kan du njuta av både sol, bad och spel på banor i toppklass. Kanske en prisvärd padelweekend i Barcelona för att kombinera både storstadsliv och padelspel i solen? Eller Alicante för att kunna kombinera padelspelet med en golfrunda och bad i havet? Välj mellan att antingen boka en padelweekend till någon av alla destinationer eller skräddarsy din egen resa. Läs mer och boka här!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.