Guide inför Allt För Hälsan – 5 av mässans höjdpunkter

Guide inför Allt För Hälsan

Allt För Hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa våra profiler, experter och utställare och ta med dig det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. Här är några utställare du inte bör missa.

Allt För Hälsan 2017

Datum: 10-12 november.

Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö.

Öppettider: Fredag kl 10-18 | Lördag kl 10-18 | Söndag kl 10-17.

Övrigt: När du köper biljett till Allt för Hälsan ingår entré till Sthlm Food & Wine samt skönhetsmässan Acadermia.

Hemsida: alltforhalsan.se

1. Elexir Pharma – moderna kosttillskott för moderna människor.

Genom att uteckla och sälja egenvårdsprodukter bidrar Elexir Pharma till en bättre folkhälsa och ett friskare liv. Här erbjuds naturliga egenvårdsprodukter med förstklassiga råvaror, som vetenskapligt bevisat har en positiv effekt på hälsan.

Elexir Pharma tillhör idag ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell medicin som alternativa behandlingsformer, och för att säkerställa hög kvalité tillverkar samtliga produkter under stränga kvalitetskrav i Norge och Danmark.

Läs mer på Elixir Pharmas hemsida och välkommen till Elexir Pharmas monter: B01:28


 

2. Gibbon Slacklines Sweden­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Det spelar ingen roll om du är inomhus eller utomhus, med Gibbon Slackrack Fitness Edition kan du ha roligt och träna samtidigt, utan att behöva några fästpunkter.

Tack vare att den är så lätt att vika ihop och förvara, så fungerar den utmärkt både hemma eller i skolor för att öva på coola tricks, lära sig balansera, eller göra olika träningsmoment.

Läs mer på Gibbon Slacklines Swedens hemsida och välkommen att balansera dig till bättre hälsa i monter: B18:30, B18:41


3. Branschrådet För Hälsa

Syftet med Branschrådet för hälsa är att tydliggöra och höja kvalitén inom folkhögskolornas hälsorelaterade utbildningar vilket stärker kursdeltagarnas konkurrenskraft inom hälsobranschen. Rådet har till uppgift att kvalitetssäkra, samordna och utfärda certifieringar inom tre områden: kostrådgivning, massage och personlig träning.

Alla skolor som är anslutna ger minst en ettårig grundutbildning på heltid. Innehåll och pedagogik kan se lite olika ut, men de ger alla möjlighet att efter genomförd utbildning gå vidare med någon, några eller alla certifieringar. Vilken eller vilka certifieringar som kan erbjudas efter genomförd kurs framgår av respektive skolas hemsida.

Läs mer på Branschrådet För Hälsas hemsida och välkommen till deras monter: B06:51


4. Lavilin – Den naturliga deodoranten, som funkar.

För dig som alltid vill dofta fräscht och samtidigt vara snäll mot din hud och miljön, är Lavilin det självklara valet. Det unika med den här deodoranten är att den är fri från aluminium, parabener, alkohol och även bikarbonat. Fyra ämnen som kan irritera den känsliga huden under armarna.

Grunden är istället probiotika. Probiotika är goda bakterier som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta så länge som upp till sju dagar.

Läs mer om Lavilin på deras hemsida och välkommen att titta närmare på denna spännande produkt i monter: B02:55

5. Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar

Frisk & Fri är en ideell förening som sedan starten 1983 har funnits där som som stöd och hjälp för de som lider av ätstörningar och deras närstående. Syftet med verksamheten bygger på att sprida information genom olika aktiviteter, och förutom att stödja och hjälpa även arbeta förebyggande, och påverka för bättre vård.

De flesta som arbetar och engagerar sig i föreningen har själva haft, eller känt någon med ätstörningar, så det finns inget kommersiellt syfte, utan bara en önskan om att fylla de behov de själva hade och många gånger saknades när det behövdes som mest. 

Läs mer om detta viktiga arbete på deras hemsida, och välkommen att besöka deras monter: B05:13

Varmt välkommen till Allt För Hälsan – mässan för det viktigaste vi har.

 

Skapad av: Jennie Kilgren – Copykatt.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras