Gröna smoothies på språng

Gröna smoothies på språng

Smoothie on the go! Trenden med gröna juicer och smoothies håller i sig och nu lanserar Kung Markatta tre gröna smoothies rika på ekologiska bladgrönsaker och frukt. Smidigt för den som vill ha ett snabbt och hälsosamt mellanmål i farten.


För den som vill ha ett snabbt och hälsosamt mellanmål lanserar nu Kung Markattas gröna smoothies i tre olika smaker; apelsin och ingefära, mango och banan samt rödbeta och mango. Varje flaska innehåller cirka en näve vardera av grönkål och spenat. Grönkål är en av våra nyttigaste bladgrönsaker och spenat innehåller både vitaminer och mineraler. Smakerna kommer från ekologiska fruktpuré på antingen apelsin/ingefära, mango/banan eller rödbeta/mango. 


Varje smoothie är naturligt rika på antioxidanter, vitaminer och mineraler. De innehåller inget tillsatt socker, inga konserveringsmedel, inga aromer utan består enbart av 100 procent frukt och grönt. Det gillar vi!

Kung Markattas Gröna Smoothies säljs i välsorterade butiker inom dagligvaruhandeln och fackhandeln. Pris cirka 30 kr för 250 ml.
Text: Redaktionen
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras