Gör det enklare att äta bättre – Linas lanserar ny matkasse

Grundtanken bakom Linas Matkasse har alltid varit att inspirera hela familjen att äta god och nyttig mat, samtidigt som värdefull tid sparas. Här presenterar vi en ny kasse som heter ’Signerat Lina’, med recept ur Linas egna kokbok.

Linas Matkasse grundades 2008 av syskonen Niklas Aronsson och Lina Gebäck. De hade identifierat behovet av att kunna erbjuda färdiga matkassar med hemkörning och ambitionen har alltid varit densamma – att få människor att äta bättre.

Inledningsvis gjorde Lina och Niklas det mesta själva, gällande allt från logotyper, storhandla och leverera kassarna. Först ett år senare anställdes den första medarbetaren och idag har företaget över 220 anställda bara i Sverige. Över 100 miljoner portioner har körts hem till hushåll runt hela Sverige och Linas matkasse finns även i både Danmark och Norge.

 

Ny kasse baserad på kokboken

Förra året släppte Lina en efterlängtad kokbok som kallas ”Middag hela veckan”. Boken är en noga utvald receptsamling för både vardagen och helgen. Nu har Lina tagit sidornas härliga inspiration och gjort om till en matkasse med recept ur kokboken – färdig att levereras hem till dig.

Precis som titeln antyder får du här inspiration och middagstips för hela veckan. Allt från en vanlig vardag till de större helgmiddagarna.

– Med 10 års erfarenhet av att inspirera och förenkla för fler att äta bättre, var det jätteroligt att skriva en kokbok som vilar på samma matfilosofi som den jag byggt Linas Matkasse på, säger Lina.

i matkassen ”Signerat Lina” ligger fokus på favoriterna i vardagen. Precis som i de andra kassarna kan man förvänta sig spännande smaker med olika influenser. Allt hämtat från Linas långa erfarenhet som dietist och matkreatör.

De olika recepten bjuder som vanligt på härliga smakupplevelser och innovativa kombinationer . Vad sägs om rosmarin som möter chèvre, eller när kanelrostad sötpotatis möter syrlig avokado- och korianderdressing?

Linas matkassar fokuserar i stor utsträckning på rena råvaror och kassarna innehåller alltid flera ekologiska ingredienser. Genom att laga maten från grunden får du bra koll på vad du äter. Samtidigt får du möjlighet att lära dig mer om bland annat kryddning, såser och råvaror. Alla ingredienser är planerade för att användas upp under tillagningen av veckans meny – då minskar onödigt matsvinn och vi sparar på jordens resurser.

Testa den nya kassen ’Signerat Lina’ – för ett lite godare och nyttigare liv. Läs mer om hur du beställer kassen och det övriga sortimentet här. 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.