Gör årets bästa Black Week-fynd hos Flowlife

Black Week

Innehåller reklam för Flolife

Hos Flowlife hittar du årets bästa Black Week-rea – vi guidar dig till de bästa fynden!

Du har troligtvis inte missat att Flowlife är det hetaste företaget just nu när det kommer till träning och hälsa, bland annat på grund av deras innovativa träningsredskap och smarta smarta massageprodukter. Framför allt har deras massagepistoler gjort succé hos allt från stela kontorsarbetare till elitidrottare som behöver den bästa återhämtningen mellan hårda pass.

Gör årets bästa Black Week-fynd hos Flowlife

Därför får du inte missa Flowlifes Black Week-rea. Just nu kan du nämligen handla hela deras sortiment till bättre priser än någonsin, med upp till hela 1000 kronor rabatt på utvalda produkter!

✸ Upp till 1000 kronor rabatt ✸

Extra bra priser får du på just deras massagepistoler, så passa på att köpa en till dig själv eller som en julklapp till någon du bryr dig om!

Black Week

Rätt massagepistol för dig

Har du svårt att välja vilken av alla deras modeller som passar dig bäst? Vi hjälper dig att hitta rätt!

Flowgun PRO 2.0

Flowlifes mest kraftfulla massagepistol, som är det självklara valet för dig som till exempel tränar riktigt hårt och behöver så effektiv återhämtning som möjligt. Med hela 3200 slag per minut är resultatet likvärdigt det du får hos en massör – med skillnaden att du kan använda den när som helst och var som helst.

▶︎ Klicka här för att köpa Flowgun GO 2.0 med 1000 kronor rabatt!

Flowgun Pocket

Vill du enkelt kunna ta med din massagepistol till gymmet, kontoret eller var du än ska? Då borde du kolla in Flowgun Pocket. Den är så lätt och kompakt att den till och med får plats i fickan, men trots det lilla formatet behöver du inte oroa dig för att de har kompromissat på kvalitén.

▶︎ Klicka här för att köpa Flowgun Pocket med 800 kronor rabatt!

Flowgun GO 2.0

Kan du inte välja vilken som passar dig bäst av de ovan nämnda massagepistolerna? Inga problem – med både en riktigt stark motor och smidig och ergonomisk design kombinerar Flowgun GO 2.0 det bästa från de båda modellerna. Dessutom är den utrustad med sensorer som visar hur hårt du trycker och mängder av andra smarta funktioner.

▶︎ Klicka här för att köpa Flowgun GO 2.0 med 600 kronor rabatt!

Läs mer

▶︎ Kolla in hela Flowlifes Black Week-rea här och gör årets bästa fynd!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.