Fula, ömma förhårdnader? 3 steg till sommarfina fötter

förhårdnader

Veckans produkt presenterad i samarbete med Krämfabriken

Snart är sommaren här då vi (äntligen!) kan lufta fötterna oftare. Men innan det är dags vill vi ge dom extra omtanke och omvårdnad – 3 steg till hur du byter förhårdnader mot mjuka, sommarfina fötter med veckans produkttips.

Lider du av fula, ömma förhårdnader på fötterna? Inte ovanligt efter vintern eller för dig som tränar ofta, då många av oss går runt i varma skor. Här kan Pedicare hjälpa, proffsens fotvårdsserie.

Produkterna utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med ledande specialister inom medicinsk fotvård och innehåller fuktgivande ingredienser för att motverka förhårdnader, hudsprickor och torrhet. Följ denna rutin nedan för att förbereda dina fötter inför sommaren. 

3 steg till sommarfina fötter

1. Uppmjukande fotbad

Ett varmt och väldoftande fotbad gör gott för dina fötter. Pedicares fotbad mjukar upp förhårdnader och rengör på djupet. Ingredienser som karbamid och mjölksyra ger ett mjukt och lent resultat. 

2. Fila fötterna

Använd fotfil efter det uppmjukande fotbadet, för att varsamt ta bort ytterligare förhårdnader på hälar och tår. 

3. Smörj in

Sist men absolut inte minst – smörj in fötterna med en intensivt vårdande fotkräm. Krämen från Predicare tillför näring under 24 timar och innehåller naturligt fuktgivande ingredienser som mjukar upp fötterna och motverkar torrhet och hudsprickor. 

Rabattkod

Passa på att fylla badrumsskåpet med välgörande produkter för dina fötter med vår rabattkod: ”sporthälsa” ger dig 20 % på hela Pedicare-sortimentet t.o.m. 210731.

 

▶︎ Läs mer och beställ produkterna från Predicare här!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.