Fruktig BCAA för muskler och smaklökar

Fruktig BCAA för muskler och smaklökar

Protein i form av BCAA är en växande trend på den svenska marknaden för sportnutrition, både som pulver och flytande dryck. BCAA hjälper dig att bibehålla och öka muskelmassan och finns nu i en serie friskt fruktiga färdigblandade drycker från Dalblads – med fantastisk smak och bra innehåll.

Det blir allt lättare att få i dig livsnödvändiga aminosyror och samtidigt släcka törsten med din favoritsmak! Efterfrågan på sportnutrition innehållande just aminosyror har ökat markant på marknaden eftersom de är till stor hjälp vid muskeluppbyggandet, samtidigt många sorter smaker väldigt gott. Gillar du fräsch frukt är Dalblads nya sockerfria BCAA-dryck i smakerna hallon, päron och mango/apelsin rätt för dig.

Förutom sin fantastiska smak innehåller varje flaska hela 7000 mg grenade aminosyror samt 1000 mg av aminosyran L-glutamin. Med detta erbjuder Dalblads BCAA högst andel aminosyror på marknaden. Dessutom boostar du kroppen med 100% av det rekommenderade dagliga intaget av zink och 50% av det rekommenderade dagliga intaget för magnesium. Mineraler viktiga för dig som lever ett aktivt liv. Magnesium hjälper kroppen att upprätthålla ett friskt immunsystem, ökar uthållighet och energi, förbättrar sömnkvalitet och hjälper till med att bibehålla normal nerv- och muskelfunktion. Zink hjälper kroppen att upprätthålla en normal kolhydratomsättning, proteinsyntes och omsättning av fettsyror, samtidigt som mineralet bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Några av alla fördelar mineralerna ger dig.

Dalblads produkter lämpar sig väl för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare, vilket gör deras produkter lukrativa för alla typer av människor med olika syn på träningen. Dalblads nya BCAA-drycker lanserades vecka 7, är helt sockerfria och finns i smakerna Raspberry, Mango & Orange och Crisp Pear. Pris cirka 22.90 kr.

Fruktig BCAA för muskler och smaklökar
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Fruktig BCAA för muskler och smaklökar

Måltid Mellanmål
Tag aminosyror, BCAA, dalblads, kosttillskott, protein, proteindrink, proteindryck, proteintillskott
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg