Frukosttips från redaktionen

Frukosttips från redaktionen

Att starta dagen med en frukost gör inte bara att blodsockret hålls på en jämn nivå. Studier visar även att de som äter frukost generellt sätt väger mindre än de som hoppar över frukosten.

Eftersom frukost är en viktig måltid tog SportHälsa-redaktionen tillfället i akt att duka upp en gemensam frukost och testa några frukostnyheter under dagens morgonmöte tog. Det gav inte bara energi utan även en extra bra och trevlig start på arbetsdagen.

På vårt frukostbord serverades smörgåsar med fullkorn, kaffe, grönsaker och Arlas naturella yoghurt med müsli. Vi testade en god frukt och bär-müslin från frebaco, utan tillsatt socker, som gav en frisk smak och naturlig sötma från russin, Rynkebys apelsinjuice fri från tillsatser och konserveringsmedel samt belVitas nya frukostkex ”Knaprigt Havre” och ”Tranbär”. Fullkornskexen är tillsatta med mineraler och vitaminer och var förvånansvärt goda. Dock ansåg några i redaktionen att de var lite för söta.

Vad man föredrar att äta till frukost är självklart individuellt, men glöm inte att fyll på med energi på morgonen så att du orkar hela förmiddagen lång!

Fler frukosttips hittar du här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.