Friskvård och hälsa i natursköna miljöer

Friskvård och hälsa i natursköna miljöer

Vill du bo bra och samtidigt ha tillgång till riktigt bra träningsfaciliteter under semestern? Då bör du överväga en tripp SPA-hotellet Vann.

Vann är beläget i Bohuslän vid Gullmarsfjordens strand, 20 min från Lysekil. Med ett 1000 kvm spa och 7 olika pooler är du här omsluten av vatten både ute och inne. Restaurangen är kravmärkt och arbetar i stor utsträckning med lokala producenter. Hotellet har även egen bagare och konditor som dagligen förser gästerna med nybakt bröd och bakverk av olika slag.

Hotellet vill med sitt natursköna läge locka till aktivitet för både kropp och själ. Utöver olika former av spabehandlingar breddar hotellet just nu sitt aktivitetsutbud, något som gästerna redan under sommaren kommer att märka av.

sites/default/files/poolen.png

– Det händer mycket här på Vann just nu. Vilket är ett naturligt led i den satsning som görs mot att bli ett mer aktivt hotell. Oavsett om du som kund lockas av stillhet eller aktivitet är vårt mål att det ska finnas något för alla säger VD Jan Skoglund.

Hotellets nyutrustade inomhusgym och utegym är precis färdigbyggt. Gym med fokus på träning med fria vikter och egen kroppsvikt.

– Vi vill såklart också locka gästerna till träning utanför hotellet, fortsätter Jan Skoglund.

– Att ta en promenad vid vattnet och njuta av den fantastiska utsiktsplatsen längs motionsspåret till exempel. Eller klättra på någon av de fina klipporna som finns just i närheten. Att träna ute och dessutom i en fantastisk miljö hoppas vi ska inspirera både våra privatpersoner och konferensgäster. Vann är ett stort och flexibelt hotell och här anpassar vi oss efter kundens behov även när det gäller aktiviteter.

sites/default/files/stretch.png

– Friskvård och hälsa har de flesta företag en tanke om, och där kan vi hjälpa till med ett härligt träningspass, friskvårdsföreläsning eller varför inte en topptursvandring på ett av de intilliggande bergen?

Vill du läsa mer om Vann och deras aktiviteter gör du det på vann.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras