Fräcka julklappstips till din partner

Julen närmar sig och den som det brukar vara svårast att hitta julklapp till är oftast sin egen partner. Det ska vara något genomtänkt, personligt och framförallt något hen inte redan har. Här tipsar vi om några fräcka julklappar ni båda får glädje av, men som även kan ge njutning på egen hand.

Sex är spännande – på egen hand eller att utforska tillsammans med din partner. Tillsammans kan ni öka intimiteten och glädjen i ert förhållande och vårt heta julklappstips är alltså sexleksaker för par. Möjligheterna är oändliga, men här listar vi några fräcka förslag:

Till förspelet

En viktig del är ofta förspelet. Tillsammans med kittlande och upphetsande produkter blir det ännu bättre, och det kan handla om allt från en liten fjäder eller ett tärningsspel.

Parvibrator

En parvibrator är – precis som det låter – en vibrator som är utformad för par att använda tillsammans. De finns i många olika modeller och funkar till lekar både i hemmets lugna vrå men även som er lilla hemlighet ute bland folk.

Vibrerande penisring

En vibrerande penisring ger honom en känsla av längre uthållighet, för henne känns han hårdare, medan båda kittlas av sköna vibrationer. Helt enkelt ett litet paket som ger större njutning.

Personlig dildo

Om en av er till exempel reser mycket i jobbet, om du eller en vän är singel, kan det vara uppskattat med en perfekt penis-kopia? Idag finns flera olika kits för att snabbt och smidigt göra en personlig dildo, så kan lekarna fortsätta även på avstånd eller utan partner.

Hos Sinful.se hittar du en uppsjö av olika sexleksaker, både vanliga och anpassade för par, här finns något för alla smaker och preferenser. Önskar dig en härlig jul!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras