Folkhälsoseminariet hyllar den fysiska aktiviteten

Folkhälsoseminariet hyllar den fysiska aktiviteten

Den 8 september arrangerar Lidingöloppet seminariet Folk-i-rörelse som finns till för att uppmärksamma och lyfta frågan kring sjuktal kopplat till fysisk aktivitet. Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) och Stockholms läns landstingsfullmäktige och landstingsråd med ansvar för barn och äldre Ella Bohlin (KD) är två av deltagarna i paneldiskussionen.

Anmälan

Är du intresserad av att ta del av det senaste inom Hälsoaktiviteter för framgång? 
Då är du varmt välkommen att boka plats på www.lidingoloppet.se/folkirorelse

En Svensk Klassiker med Lidingöloppet, har startat projektet ”Folk-i-rörelse” vars syfte är att lyfta viktiga frågor inom hälsa och rörelse. 

Hälsofrämjande aktiviteter på arbetstid handlar om mycket mer än att göra medarbetarna nöjda. God hälsa bör ses som något strategiskt och nödvändigt för organisationens framgång. Studier visar på ett samband mellan fysisk aktivitet och förutsättningar att prestera bra på jobbet. Men vad görs egentligen för att minska sjuktalen? Den 8 september finns det möjlighet att delta i ett seminarium kring just detta.

Några av talarna som är experter inom området är Örjan Ekblom, docent GIH, Josefin Green, enhetschef på Hemvårdsförvaltningen Halmstad, Erland Colliander, medicine doktor, idrottsläkare och vd för hälsostrategiföretaget Proformia Hälsa AB, Försäkringskassan, Gustav Wiel-Berggren, Almega Friskvårdsföretagen.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.