Flowgun One – vi har testat Flowlifes nya massagesensation

Flowgun One utvald

* Innehåller reklam för Flowlife *

Flowgun One erbjuder en helt ny massageupplevelse – därför är den nya massagepistolen från Flowlife veckans produkt.

Efter Flowlifes tidigare massagepistols-succé lanserar företaget nu Flowgun One. Nyheten beskrivs som en premium-produkt i sin kategori och självklart har vi velat testa den. Här är resultatet.

SportHälsa testar Flowgun One

Flowgun OneFörsta intrycket

Precis som till de andra massagepistolerna från Flowlife medföljer en väska. Det gör att du som lever ett aktivt liv kan ta med Flowgun One var du än ska. När vi öppnar den möts vi av en massagepistol i ett kompakt format och toppmodern design.

Massagepistolen kommer med hela åtta massagehuvuden att välja mellan beroende på vilken typ av massage du är ute efter. Nytt för Flowgun One är ett massagehuvud i metall som har en kylande effekt och passar perfekt för större muskelgrupper.

Flowgun One cykelTestet

Vi slås omedelbart av hur det gummerade aluminiumhöjet som omsluter massagepistolen ger ett perfekt grepp. I kombination med den behagliga storleken blir det enklare än någonsin att nå områden som vanligtvis kan vara svåra att nå på egen hand.

Med upp till 3 200 slag per minut och 12 millimeters slaglängd är den dessutom tillräckligt kraftfull att även passa dig som har behov av riktigt hård massage.

Fördelar

  • Tack vare den behagliga storleken och cirka 4 timmars batteritid är den perfekt att ta med till kontoret, gymmet och resan – var du än ska.
  • En annan stor fördel är höljet av aluminium som gör det enkelt och mer behagligt att ge sig själv djupgående massage.
  • Detta, i kombination med den längre slaglängden ger en helt ny massageupplevelse, oavsett om du är i behov av återhämtning, behöver mjuka upp stela muskler eller ha en skön stund med din Flowgun One.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa