Fettvalkar, rynkor, snarkproblem eller kanske en generande hårväxt?

Fettvalkar

Fettvalkar, rynkor, snarkproblem eller kanske en generande hårväxt? På VeritasKliniken Derma Privat, en läkarmottagning med inriktning mot dermatologi och estetiska behandlingar hjälper de dig att råda bot på dina problem.

Kontakta VeritasKliniken

Adress
Engelbrektsgatan 31, Stockholm

Tel.
08-500 636 36
Webb.
www.vkderma.se

(På bilden) Från vänster sjuksöterska Nina Eriksson, medicinsk ansvarig Anne Birgitte Undén och hudterapeut Anita Mackegård

Kliniken ligger vackert beläget i ljusa lokaler på Östermalm i Stockholm. De erbjuder många olika behandlingar, snarkbehandling med laser, botox, fillers, och hårborttagning för att nämna några. Alla behandlingsmetoder som används vid VeritasKliniken har sin bakgrund i vetenskapliga studier. Jag träffar det härliga teamet som består av hudläkaren Anne Birgitte Undén som är medicinskt ansvarig, sjuksköterska Nina Eriksson och hudterapeuten Anita Mackegård som hjälper dig med dina besvär.
Några av de mest populära behandlingarna är Power Tightening som är det senaste inom hudföryngring samt Coolsculptning, en icke-kirurgisk metod för permanent fettborttagning.

Power Tightening är ett mindre ansiktslyft utan kniv eller ärr och bygger på en laserteknik där man värmer upp underhuden i ansiktet/hals. Metoden kan även används som uppstraming av andra vävnader som mage och gäddhäng och tar en cirka en halvtimme. Fyra behandlingar rekommenderas för bästa resultat.

Coolsculptning är lämplig för borttagning av fettdepoter på mage, love handles, lår, gäddhäng och ryggfett. Metoden bygger på att fettcellerna kyls ner och därmed dör. Behandlingen tar en timme och är smärtfri. Maximal effekt ses efter ca 3 månader och 30-40% av fettet i området försvinner vid en behandling.
VK är deras egna medicinska hudvårdsserie där Anita, hudvårdsterapeuten rekommenderar mig deras Vitamin A Serum, eftersom A-vitamin är mycket viktigt för att bibehålla en ungdomlig hud. Har peelingbehandling gjorts på kliniken har de AHA 1, 2 och 3 som är en peelinglotion för olika hudtyper som komplement att använda hemma för att få ett ännu bättre resultat av behandlingen.
VeritasKliniken är först i Sverige med en ny behandling riktad till kvinnor som fött barn eller utvecklat stressinkontinens. Vaginal Tightening, en laserteknik som hjälper försvagade bäckenbottenmuskler.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.