Fettisdag varje dag med semmelsmakande vassleprotein

Fettisdag varje dag med semmelsmakande vassleprotein

Älskar du semlor samtidigt som du vill maximera återhämtningen efter träningen och säkerställa ditt proteinintag på ett smidigt sätt? Då får du inte missa nya vassleproteinet med härlig semmelsmak.

Perfekt tajmat till fettisdagen lanserade kosttillskottsföretaget Swedish Supplements sin nya smak på vassleproteinet Whey Protein Deluxe – med fantastisk smarrig smak av klassisk semla. Tänk dig en len kardemummabulle med vispgrädde och mandelmassa, men fullt av lättupptagligt protein med högt biologiskt näringsvärde. Dessutom betydligt smidigare att ha med i träningsväskan.

Vad är vassleprotein?

Swedish Supplements Whey Protein Deluxe är ett högkvalitativt vassleprotein perfekt som mellanmål eller för snabb återhämtning efter träning. Vassle utvinns från mjölkproduktionen och är därför en naturlig produkt, främst populärt inom näringstillskott eftersom det tas upp snabbt i kroppen tack vare dess höga halt av aminosyror och BCAA.

Svensk kvalité utan konstigheter

Swedish Supplements har produkterna för idrottaren som sätter kvalitet och resultat i första rummet. Produkter stödjer sig på de senaste forskningsrönen, är innovativa, nytänkande och produceras i Sverige. 

Genom hängivet arbete och en passion för träning och sportprestation utvecklar Swedish Supplements nya produkter med det lilla extra för den tränande. Tillverkningen sker i strikt GMP certiferad miljö vilket borgar för trygghet och kvalitet. Målsättningen är att vara först med det senaste och hetaste till ett konkurrenskraftigt pris.

Swedish Supplements produkter hittar du bland annat hos Gymgrossisten och MM Sports.

Fettisdag varje dag med semmelsmakande vassleprotein
Skriv ut Pin
Inga betyg än

Fettisdag varje dag med semmelsmakande vassleprotein

Måltid Mellanmål
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Receptbetyg