Få motivation och inspiration att komma igång med träningen!

Hösten är här och då är det därmed dags att återvända till vardagen igen efter en lång och slapp sommarledighet. Det finns olika sätt att komma igång med träningen om man lagt den vid sidan av under en tid.

Kanske återkommer du till en mer hälsosam vardag helt av dig själv, eller så behövs det något extra för att energin och motivationen ska finnas där. Ett effektivt och roligt tips hur man kickstartar höstens träning på bästa sätt är att testa en träningsform som är utöver det vanliga och mer anpassad efter dina behov, där du får utmanas och tas till en helt ny nivå. 

Vare sig det handlar om en träningsresa till ett varmare land eller en uppgradering av det lokala gymkortet så kan det vara värt att satsa på något nytt som passar just dig för att hitta motivationen att komma igång på riktigt. Om plånboken inte var förberedd för den investering som ditt mer hälsosamma liv begär, kan ett privatlån vara svaret för att komma igång. För att se till att du väljer rätt lån bör du alltid jämföra blancolånets ränta innan du bestämmer dig. Ett blancolån kan du använda till precis det du önskar, så den där surfing resan eller uppgraderingen av ditt nuvarande gym är inte så långt bort i alla fall.

När höstens mörker börjar inta kan cykelturen till jobbet bytas ut till bilen och att man generellt har mindre aktiviteter och rörelse i vardagen. Men det är viktigt att få daglig motion då fysisk aktivitet ger mer energi samt kan motverka stress och trötthet. Det är inte heller helt ovanligt att det känns extra tungt i vardagen när det blir mörkare utomhus, så förutom trötthet kan även träning minska risk för depression. Med rätt verktyg eller aktivitet så ökar lusten att röra på kroppen. Kom i form genom en eller flera upplevelser utöver det vanliga där träning är i fokus. Det finns ett stort utbud av träningsformer och möjligheter till att pröva på något du aldrig testat förut. Vare sig om du är en nybörjare eller vill finslipa din teknik ytterligare finns det något för alla som vill satsa på en ny, inspirerande och peppande träningsform.  

Så om du är nyfiken och drömmer om att signa upp dig på ett utmanande bootcamp, komma iväg på en avslappnande yogaresa, testa på att vandra, eller vill umgås mer med din familj i en gemensam resa med träning för hela familjen – låt dig inte begränsas. Kickstarta hösten på rätt sätt och få mer motivation och energi i vardagen genom att testa på något nytt! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.