Få ett njutningsfullt december – med en erotisk julkalender

December är för många en ganska stressig tid, med julklappshandel och andra förberedelser inför årens sista högtider. Så kanske dags att testa något nytt? Läs hur månaden framför dig istället kan bli årets mest njutningsfulla – med en erotisk julkalender.

Nuförtiden finns det kalendrar för allt ifrån choklad till hudprodukter, men den garanterat mest spännande måste vara en erotisk julkalender? Tänk dig själv, att under 24 dagar få lika många nya sexleksaker och erotiska accessoarer att prova. Att inte veta vad som gömmer sig bakom dagens lucka gör det hela ännu roligare, och ni får varje dag en ny chans att utforska varandra på nya sätt.

En erotisk julkalender – den perfekta presenten

Kalendern från Sinful.se innehåller 24 populära produkter till ett värde av hela 3000 kr. Ni kommer att hitta noga utvalda bestsellers, kittlande sexleksaker och förförande accessoarer uppblandat med produkter för lättare bondagelekar. Alltså en helt perfekt present till dig och din eventuella partner, för att fylla december med njutning och överraskningar.

Snygg erotisk julkalender med spännande innehåll.

Tillsammans med kalendern ingår även en gratis tub Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel som kan användas till alla nya leksaker. Den finns även i ett begränsat antal – så vänta inte för länge med att beställa. Avsluta 2019 med kärlek, närhet och spänning. Du hittar den här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.