Energidryck med äkthet från Lappland – nya Latitude 65 DIMMA

* Veckans produkt innehåller reklam för Latitude 65 *

Latitude 65 är ett starkt tillskott på marknaden för energidryck, inte minst för sina goda smaker. Här presenterar vi det senaste nyheten som du inte får missa – DIMMA.

I en uppsjö av energidryck finns en som sticker ut. Latitude 65 är nyheten som symboliserar den norrländska naturens livskvalité och äkthet.

”I hjärtat av Norrland finner du Jörn, ett mindre paradis i glesbygden som nu är redo att återigen skina lika starkt som norrskenet en kall och klar vinterdag. Vi vill göra vad vi kan för att denna genuina norrlandskommun ska göra sitt avtryck och detta avser vi göra genom Latitude 65.”

Senaste smaken i produktutbudet heter DIMMA, med en frisk smak av blåbär. Precis som övriga i sortimentet så är även denna sockerfri, kolsyrad och berikad med både koffein och vitaminer.

DIMMA – energigivande nyhet från blåbärsskogen

Förutom 180 mg koffein som hjälper dig hålla energin på topp även under de hårdaste träningspassen, så innehåller DIMMA även Vitamin B3, B6, B9 och B7. Sistnämnda är  en så kallad biotin och samtliga B-vitaminer har en rad fördelar för din träning och hälsa.

”Livet är till för att avnjutas likt en solig vårvinterdag, precis som denna funktionsdryck.”

Då är energidryck bra

En energidryck inför- eller under ditt träningspass ger en märkbart uppiggande effekt tack vare koffeinet, vilket även spiller över på din motivation. Såklart träningen lockar mer när du får mer kraft, uthållighet och en välkommen bieffekt av ökad fettförbränning. En annan fördel med koffein är att det ger oss bättre fokus, vilket är extremt viktigt om du vill prestera på topp och hålla dig skadefri.

Vitaminer är förstås också viktigt för alla, inte minst för dig som tränar. Just B-vitaminer har många fördelar här, till exempel att det ger en ökad energi och ökar den mentala prestationsförmågan. Folat, även kallat B9, som finns i Latitude 65s energidrycker är en av de B-vitaminer som bidrar till att bilda röda blodkroppar. Dessa är avgörande för att tillräckligt med syre ska komma fram till musklerna.

5 skäl att dricka Latitude 65 energidryck

1. Smakerna. Förutom DIMMA med blåbärssmak har Latitude 65 en rad andra uppfriskande och goda alternativ (se nedan).

2. Energin. Under ett hårt träningspass kan du behöva all extra energi du kan få. Med Latitude 65s energidrycker blir det enkelt, samtidigt som du får i dig vätska – vilket förstås också är väldigt viktigt vid träning.

3. Vitaminerna. B-vitaminer har många fördelar, och kan bland annat minska trötthet och förbättra ämnesomsättningen.

4. Svensktillverkat. DIMMA och övriga produkter i sortimentet tillverkas i Sverige.

5. Ökad prestation och hälsa. På träningspassen kommer du kunna prestera bättre och de goda egenskaperna från bland annat vitaminerna kan även förbättra din hälsa på sikt.

Latitude 65 – äkthet från Lappland

Produkterna från Latitude 65 är inte bara svensktillverkade, utan kommer från midnattssolens land – Lappland. Precis som naturen i norr så symboliserar de livskvalitet och äkthet.

Fler goda smaker att välja mellan:

 • Midnattssol med smak av blodapelsin
 • Naturen med en syrlig och fräsch smak av citron och lime
 • Norrsken med en söt smak av äpple och päron
 • Skogen med en härlig skogssmak av lingon
 • Fjällen som har en frisk smak som påminner om klassisk energidryck.
 • Sommar, en underbar sommarsmak av jordgubbslemonad
 • Landskap, en fruktig smak av persika och mango
 • Frost som har en fräsch och uppfriskande smak av lemonad
 • Norrland, en norrländsk pärla med smak av hjortron och rabarber
 • Solsken med sin härligt soliga smak av ananas som värmer och piggar upp
 • Dimma, nyheten med en uppfriskande smak av blåbär

Förutom de läskande energidrycker som passar perfekt vid träning så erbjuder Latitude 65 även vitamindrycker. Dessa passar perfekt för dig som vill få i dig mer vitaminer och mineraler på ett enkelt sätt, t.ex. magnesium, folsyra, Vitamin B12, Vitamin D och Zink. Eller mest för den goda smaken? Du hittar dem som jordgubb/rabarber, hallon/blåbär, fläder/citron, äpple/päron och ananas.

► Läs mer och köp dina Latitude 65 vitamin- och energidrycker här!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.