En vecka kvar till Allt för Hälsan

En vecka kvar till Allt för Hälsan

Hundratals montrar, spänstiga aktiviteter och inspirerande föreläsningar av våra främsta stilbildare. För sextonde året i rad är det dags för Allt för Hälsan på Stockholmsmässan.

FAKTA Allt för hälsan

Allt för Hälsan samt kompismässorna under Fit for Life WKND arrangeras 25-27 november på Stockholmsmässan i Älvsjö. Köp en entrébiljett, besök tre mässor, lite billigare pris på nätet än på plats i kassan!
Biljetter Allt för hälsan

Allt för Hälsan är Nordens största livsstilsmässa inom hälsa, oavsett om det är ur en fysisk aspekt eller mer välbefinnande som yoga eller meditation.

– Vi har ett hollistiskt angreppsätt och ger besökarna information, träningsinspiration och idéer om allt från god, nyttig ekologisk kost till att må bra i själen, säger Patrik Löwstedt som är projektchef på Allt för Hälsan sedan två år tillbaka.

Här är det fullspäckade programmet.

 Parallellt arrangeras skönhetsmässan Acadermia och Fitnessfestivalen. Arrangörerna bakom de tre mässorna samarbetar sedan 2015 då det finns tydliga beröringspunkter både bland utställare och besökare.

På Allt för Hälsan finns fem fokusområden: Behandling och Relax, Kropp och Själ, Kost och Energi, Yoga samt Träning och Aktiv hälsa som ståtar med det fartfyllda Aktivitetslabbet där teori varvas med praktik. Varje område med sina nischade utställare samt egna scener och aktivitetsområden.

– Nytt för i år är en scen som vi kallar Pratbubblan där spännande personer föreläser, författarna till årets hälsoböcker intervjuas och besökarna kan lyssna när de största hälso- och träningspoddarna spelar in live från scenen med för helgen speciellt inbjudna gäster.


Som svar på den högintensiva träningen kontrasterar yogan med lugn och är kanske populärare än någonsin. Det blir därför ett yogakonvent under helgen: YogoMove, i samarbete med Yogobe, Stockholm Pilatescenter och Healthy Living. Dessutom finns Karolinska institutet på plats med det nyaste inom hälsoforskningen och effekterna av en mer hälsosam livsstil.

– Vi har även nischat in oss mot chefer, ledare och HR-avdelningar med förmiddags-workshopen ”Hälsa som verktyg för lönsamhet”. Detta är något som många företag och organisationer idag jobbar hårt med, avslutar Patrik Löwstedt.


Text: Julia Kimell
Bild: Gustav Kaiser

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.