Djurönäset – hitta balansen i unik miljö

Djurunäset

Mitt i Stockholms skärgård hittar du Djurönäset. Ett skandinaviskt paradis med alla tänkbara bekvämligheter för både konferens- och privatgäster, och här finns även ett Spa med relaxavdelning utöver det vanliga.

Djurönäset Hotell & Konferens

På Djurönäset Hotell & Konferens har man tagit avkoppling till nya nivåer. Här finns ett bastuland med flera olika bastur, duschar och relaxytor, med utsikt över den storslagna skärgårdsnaturen.

Du kan tillbringa timmar med att lugnt och stillsamt byta mellan den torra, heta bastun, till den sköna och lite svalare Saunariumet, och den intensivt dimmiga ångbastun.

Välj sedan en upplevelsedusch och ett dopp i poolen, innan du sjunker ner i en av de bekväma vilstolarna och kan njuta av stillheten och den milsvida utsikten.

För de som vill vistas utomhus finns en vedbastu med stora panoramafönster, dusch och rep på klippan att bada ifrån. Värt att nämna är att Djurönäsets vedeldade bastu har tilldelats tre kvastar av tre möjliga av Svenska Bastuakademin.

Närheten till hav och natur skapar oslagbara förutsättningar att ta hand om sig själv. Här kan du hitta sin egen klippa eller stubbe att sitta ner, andas och filosofera på. För dig som föredrar att hitta dig själv i rörelse, omges området av inspirerande naturstigar och omväxlande löpspår. Här finns även tillgång till allt från tennis- och boulebana, till kajakpaddling, rodd och andra uppfriskande vattenaktiviteter.

Och hur avslutar man bäst en dag fylld av njutning och avkoppling? Med ännu mer njutning och avkoppling, såklart.

Mittemot Djurönäsets huvudentré hittar du nämligen ännu en oas med tillgång till yogasal och ett brett utbud av spabehandlingar. Allt från ansiktsbehandlingar, massage och olika typer av kroppsbehandlingar.

När kvällen kommer och du är uppmjukad i kropp och själ, är det dags för smaklökarna att få sitt. Avnjut en god middag i den miljövänliga restaurangen, innan du släcker lampan i det tysta och bekväma hotellrummet, omgiven av den stimulerande och berikande skärgårdsnaturen.

Platsen gör skillnad.

För omvårdnad av både kropp och sinne, läs mer om detta fantastiska hotell här.

 

Skapad av: Jennie Kilgren – Copykatt.se

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras