Det goda från naturen fixar energin hela dagen!

I samarbete med Arla vill vi ge SportHälsas läsare ett varsitt mellanmål från nyheten Arla & More.

Vissa dagar är det de små målen som ger energin att orka det där lilla extra. Därför har Arla tagit fram ett gäng goda och naturliga produkter som är laddade med protein som får dig att må bra och känna dig stark hela dagen.

Gröten är härligt mättande och gjord på havre, bovete, frön och mjölk med fruktiga smaker. Njut av den varm eller kall när helst du behöver en naturlig energiboost!

Så här får du ett gratis mellanmål av Arla & More till din telefon.

Klicka på bilden eller här
Fyll i ditt nummer. (Det sparas inte)
Ta emot din värdecheck på ett gratis mellanmål

 

Värdekoden gäller hos: Pressbyrån, 7-Eleven, Coop, Willys, Hemköp, Citygross, Matrebellerna. Koden är giltig t.o.m. 17 okt 2018, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Max en kupong per hushåll.

HAVRE & BOVETE

En härligt mättande gröt gjord på havre, bovete, frön och mjölk med fruktiga smaker. Njut av den varm eller kall när helst du behöver en naturlig energiboost!

HAVRE & YOGHURT

Glutenfria havre- och yoghurtsmoothies som är fullproppade med energi. Genom att blanda naturligt proteinrik yoghurt med havre och härligt fruktiga smaker har Arla skapat det perfekta mellanmålet så att du kan hålla energin uppe när du behöver det som mest.

FRUKT & KORN

Det perfekta mellanmålet. Med en mix av proteinrik yoghurt och havre, bovete och frukt kan du vara säker på att du är laddad med massor av naturlig energi.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.