Därför hyllar användarna tillskottet Cellexir

Tillskottet Cellexir får starka betyg när användarna får säga sitt. I en undersökning gjord av företaget säger 2 av 3 användare att de skulle rekommendera Cellexir One. Nu ger Cellexir fler personer möjligheten att testa produkten – med hela 50% rabatt.

Grundaren av Cellexir, Jonas Bohr, 54, skapade tillskottet Cellexir tillsammans med anti age-experten Marcus Gitterle. Detta för att ge sig själv bästa förutsättningarna att prestera på topp även efter femtio. Idag är han i bättre form än någonsin tidigare och ska i sommar försöka slå världsrekord i solo cykling 20 Mil, och här kan du läsa om ett par av hjälp medlen.

Vad är Cellexir One?

Cellexir är en multikapsel som innehåller en sammansättning av de näringsämnen som stöttar cellernas mitokondrier, den delen av cellerna som producerar energin i våra kroppar. När vi blir äldre minskar aktiviteten i dem, vilket gör att många känner sig trötta i vardagen eller inte orkar träna lika hårt.

I januari 2020 genomförde Cellexir en kundundersökning på 700 kunder som använt Cellexir mer än 5 månader. 2 av 3 svarade att de skulle rekommendera Cellexir till en vän. Förbättrad återhämtning, mer energi och stärkt immunförsvar var de främsta anledningarna.

Några alla positiva recensionerna från Cellexir One

”Inga mer dips i energinivån, full fokus under arbetstid och kraft kvar till familjen om kvällarna. Bästa tillskottet vi testat hustrun och jag, by far! Tack som tusan.” skriver Jonas Boye.

”Började äta mitt under min värsta period i klimakteriet med hjärndimma, yrsel, trötthet, dålig återhämtning och allmän orkeslöshet. Det dröjde kanske 1 månad innan kroppen började vända och nu varken vill eller vågar jag vara utan, så har du inte provat, GÖR’T!!” skriver Åsa Edberg.

”Jag har använt Cellexir i snart ett år och jag känner en stor skillnad. Det hjälpte mig att återhämta mig från en allvarlig sjukdom och nu när jag har börjat träna igen känner jag mig energisk och frisk och har aldrig varit i så bra form trots att jag snart fyller 60 år.” skriver Agneta Eker.

”Utmärkt produkt som ger energikick och snabb återhämtning efter tuffa träningspass. 1 månad före Vätternrundan 2017 kraschade jag med brutna rev- och handlovsben som följd. 10 dagar efter kraschen var jag åter i full träning och helt återställd lagom till VR och jag tror att Cellexir bidrog till den snabba läkningen.” skriver Jonas Westfelt.

Just nu erbjuder Cellexir att man kan prova Cellexir One med kod: “provapå” och det ger 1 månad för 224 kr (halva priset).

Det finns även Cellexir Endurance, för den som vill utmana sig vidare

Runt 2020 kanserade Cellexir också Endurance som är en formula för ökad fysisk och psykisk prestation i samband med hård träning eller tävling. I samarbete med ledande idrottsfysiolog Phd Mikael Mattsson forskare på Stannford University / Karolinska har vi tagit fram den unika Endurance.

“Cellexir endurance kan inte beskrivas som något annat än en revolution. Den låser upp en inre kraft både fysiskt och mentalt under de tuffaste passen och gör att man inte ger upp när det börjar kännas jobbigt. Jag håller på triathlon och swimrun och har kört cellexir endurance under hårda intervallpass på cykel men också under uthållighetspass som 10000 meter simning. Det funkar lika bra oavsett.” skriver Johan Dahlqvist.

Det går också att prova Cellexir Endurance med kod: “prova” och det her 12 portionspåsar för 198kr (halva priset), för er som vill ha extra prestation.

▶︎ Läs mer och beställ Cellexir här.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras