Därför är protein viktigt för dig som tränar – plus god nyhet

protein viktigt

Artikeln innehåller reklam för Ehrmanns ”High Protein Manna Rice Pudding” 

Varför är protein viktigt för dig som tränar? Och var hittar du ett gott och enkelt sätt att få i dig det på när sötsuget slår till eller du behöver fylla på snabbt inför träningspasset? Det berättar vi här!

Därför är protein viktigt för dig som tränar

Är protein viktigt för dig som tränar? Ja, det har du säkert hört, men varför? Protein är organiska ämnen som kroppen behöver för att kunna bygga muskler, celler, enzymer och hormoner. Det är alltså ämnen som är viktiga för kroppen och som vi inte kan klara oss utan – därför behöver du protein. Det är inget som kroppen kan tillverka själv och därför behöver vi få i oss proteinet via det vi äter. Ett tillräckligt proteinintag är avgörande för alla, men lite extra om du vill bygga muskler, eftersom protein krävs för att bibehålla och producera ny muskelmassa. 

När är protein viktigt?

Precis som alla andra näringsämnen är protein viktigt att fylla på med jämna mellanrum, gärna direkt i samband med din träning. Då är Ehrmanns ”High Protein Manna Rice Pudding” ett bra alternativet som både är smidigt att ha med dig, smakar gott, mättar och kan stilla både sötsug och proteinbehov. Lika passande till frukost som mellanmål och kvällsfika! Produkten är dessutom den första risbaserade proteinpuddingen (även laktosfri). 

protein viktigtEhrmann High protein Manna rice pudding, en proteinpudding för alla tillfällen 

När du vill ha något gott, näringsrikt och proteinrikt är Ehrmanns ”High Protein Manna Rice pudding” det perfekta valet. En proteinrik rispudding på 200 g med manna-konsistens, ett rismål med smak av vanilj och en proteinpudding som passar både efter en dag på jobbet, ett pass på gymmet eller efter skolan. Det är en produkt som innehåller få kalorier, låg fetthalt och är gjord utan tillsatt socker. Därtill innehåller den även 20 gram protein och är dessutom laktos och glutenfri. 

Ett utmärkt alternativ till gröt vid frukosten och är ett läckert rismål att avnjuta vid dygnets alla tidpunkter. Med frukt, bär, granola eller müsli blir det ett stabilare frukostmål eller varför inte äta den som den är – mild och krämig. 

Ehrmanns ”High protein Manna rice pudding” är det självklara valet som mellanmål innan eller efter träningen och produkten finns nu tillgänglig i butik. Enkelt att hitta, gott, mättande och det perfekta mellanmålet när sötsuget faller på! 

▶︎ Läs mer här hos Ehrman!

Med följande kuponger som du hittar i din butik får du tre kronor rabatt vid köp av en produkt. Håll utkik och prova den goda nyheten! 

protein viktigt

Källor: 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.