Därför är Flowpillow Heat ett måste på hemmakontoret

*Artikeln är en annons i samarbete med Flowlife*

Massagekudden Flowpillow Heat borde vara en lika självklar del av hemmakontoret som datorn – vi berättar varför, och hur den kan göra såväl hemmajobbet som träningen både behagligare och effektivare.

Tillbringar du stora delar av dagarna stillasittande vid skrivbordet? Ja, då är det inte konstigt om du känner dig stel och spänd i slutet av dagen. Har du, precis som många andra, flyttat hem kontoret den senaste tiden minskar inte direkt risken.

För det blir inte direkt lättare att sitta anatomiskt korrekt och ta tillräckligt många pauser när jobbet genomförs från vardagsrummet eller till och med sovrummet. Kanske med en hel familj runt omkring…

Flowpillow

Sveriges populäraste massagekudde

Men ska du verkligen behöva bygga om hemmet till ett fullfjädrat kontor, eller anställa en personlig massör som kan mjuka upp dina muskler för att undvika stelhet och värk? Nej, det finns en betydligt smidigare (och ekonomiskt mer hållbar) lösning: Flowpillow Heat.

Det är Sveriges populäraste massagekudde, och efter att vi har testat den förstår vi definitivt varför. Här är några skäl till att Flowpillow Heat borde vara en självklar del som datorn på ditt hemmakontor.

4 skäl till att uppgradera hemmakontoret med en Flowpillow Heat

1. Trådlös

Det uppladdningsbara batteriet gör att du kan använda din Flowpillow Heat helt trådlöst i upp till två timmar. Du kan därför njuta av den när och var du vill – kanske vid skrivbordet, i sängen eller varför inte på gymmet mellan träningsseten.

2. Flera hastigheter

En Flowpillow Heat har tre valbara hastigheter. Der betyder att du enkelt kan anpassa massagens intensitet efter just dina behov och vilken muskelgrupp du använder den på.

3. Värmer

En Flowpillow Heat ger inte bara massage, utan har också inbyggd infraröd värme. Det gör att den är ännu mer effektiv när du vill få igång blodcirkulationen och värma upp stela muskler.

4. Flera användningsområden

Alla dessa fördelar gör att en Flowpillow Heat inte bara borde vara en självklarhet på alla hemmakontor, utan också har betydligt fler användningsområden än så.

Den kan till exempel användas för allt från att lösa upp specifika muskelknutor till skön avkoppling. Varför inte använda den innan träningen för effektiv uppvärmning, eller efteråt för att snabba på återhämtningen?

Svårt att vara utan

Efter att vi på SportHälsa har fått testa den kan vi i alla fall intyga att vi och våra kroppar kommer ha svårt att stå ut med stillasittande kontorsjobb utan en FlowPillow Heat som hjälp i framtiden!

▶︎ Läs mer om Flowpillow Heat och beställ din massagekudde här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.