Därför är en vibrator ett fantastiskt hjälpmedel – både för dig och din partner

Att introducera en vibrator i sängkammaren kan krydda upp sexlivet, stärka förhållandet – och ge flera hälsofördelar.

Är du nyfiken på att testa en vibrator? Då är du garanterat inte ensam. Många kvinnor använder sig av vibratorer för att njuta och få orgasm. Faktum är att över 50% av kvinnor i åldrarna 18-60 år har någon gång använt en vibrator, och en fjärdedel har använt sig av en under den senaste månaden. Och det finns samband mellan regelbunden användning av en vibrator och hur lätt man blir upphetsat och får orgasm.

Läs vidare så får du veta varför det kan boosta din hälsa och ditt allmänna välmående, oavsett om du vill använda vibratorn ensam eller med en partner:

Därför är det hälsosamt att använda en vibrator

Fördelarna med att använda den batteridrivna sexleksaken är många. Om du använder den ensam så har du en unik möjlighet att utforska vad du tänder på utan att behöva känna någon press eller några förväntningar från din partner. Varför inte experimentera med den överallt på kroppen för att upptäcka erogena zoner som du kanske inte tidigare visste fanns? Att ta reda på vad som känns bra kommer att ge dig och din partner hjälp på vägen och göra erat sexliv mer njutningsfullt.

Att använda en vibrator kan också boosta relationen till din partner. Saker som bidrar till mer njutning i sexlivet är positivt för relationen och kan föra er närmare tillsammans. Vi har tidigare skrivit om hur sexleksaker kan leda till ett bättre förhållande.

Introducera en vibrator i sovrummet

Tveksam på om din partner kommer att vilja inkludera en vibrator i sängen? Faktum är att män också kan njuta av vibrationerna på flera olika sätt. Utforska hur vibratorn känns på olika ställen på kroppen tillsammans. Tänk på vibratorn som ett tillägg till erat redan underbara sexliv, det finns ingen anledning att se vibratorn som en “konkurrent”, utan något som istället kan bidra till ökad njutning för er båda. Köp en vibrator som ni båda känner er bekväma med och som verkar spännande för just er. Sen är det bara att utforska vibratorns funktioner för att upptäcka vad som känns bra. Turas om, använd den på er själva och på varandra, och njut!

Så vilken vibrator ska jag välja?

Vibratorer finns i alla sorters former och storlekar.Det kan kännas överväldigande, speciellt om man ska välja sin första vibrator. Här är en lista över de vanligaste kategorierna som alla kvinnor (och män) bör känna till.

Rabbit Vibratorer

Kanske den mest välkända vibratorn av dom alla. En vibrator som stimulerar både utanför och innanför. För många kvinnor är stimulering på flera ställen samtidigt ultimat, speciellt för att uppnå orgasm, alltså både vaginal stimulering och klitorisstimulering. Sedan den första rabbiten framtogs har mycket hänt, och det finns flera vibratorer som passar in i den här kategorin som inte har “kaninöron” längre, men som ändå fyller samma funkton.

Klitorisvibratorer

En liten och diskret klitorisvibratorer, eller bullets, är oftast mindre än 10 cm och perfekta att ha med sig när man lämnar hemmet. Den är så liten att den säkerligen passar i fickan till och med! Den är enkel att använda och fyller alla funktioner som en klassisk vibrator, fast som en miniversion.

G-punktsvibrator

Oavsett om du är bekant med din G-punkt, eller bara hört talas om den och vet att den existerar i teorin, så kan en G-punktsvibrator vara nyckeln till optimal G-punktsstimulering. Formen och funktionen är utformad annorlunda än en vanlig dildo, anpassad för att stimulera just G-punkten.

Vibrator Ägg

Den mest mobila och äventyrslystna lilla vibratorn. Det finns flera olika små ägg med fjärrkontroll, vilket gör att du eller din partner har full kontroll över stimuleringen – både i sängen och var helst ni befinner er. Även om vibratoräggen är små betyder det inte att de inte har kraftfulla och ofta varierande vibrationsmönster.

Magic Wand

Den kraftfulla vibratorn som ser ut som en massagestav. Vanligtvis består den av ett skaft med en stor mjuk och semi-flexibelt huvud som vibrerar. En större vibrator som är en riktig klassiker!

Dildo vibrator

Är precis som det låter, en vibrerande dildo. De finns i flera former, storlekar och med varierande vibrationer. En klassisk och okomplicerad sexleksak som kan användas både som vibrator och vid penetrering.

 

För att lära dig mer om de olika typerna av vibratorer, och köpa en egen sexleksak rekommenderar vi att du besöker SinfulSkandinaviens största erotiska webbshop. Här finns ett stort utbud av vibratorer i olika kategorier, samt mängder av andra kittlande produkter.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.