Cyklar till Paris för Barncancerfonden

Cyklar till Paris för Barncancerfonden

Under sju dagar kommer ett stort gäng att cykla 120 mil för att samla in pengar till Barncancerfonden.

 

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. 2011 samlade Team Rynkeby in 13 Mkr i kampen mot barncancer. Varje sommar i juli cyklar 600 personer från Danmark och Sverige för att stödja barn med cancer och deras familjer. Under året deltar cyklister i olika team för att samla in sponsorpengar och arrangera olika events. Under året tränar även de olika teamen tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.
 
Deltagarna i Team Rynkeby Sverige är motionscyklister, kvinnor och män, i alla åldrar med vitt skilda yrken, utbildningar och bakgrund. Deltagarnas olikheter och deras geografiska spridning i Danmark och Sverige gör det lättare för Team Rynkeby att sprida budskapet om insamlingen för barn med cancer och deras familjer.

I morgon, den 12 maj, anordnar de tillsammans med Team Täby en insamlingsgala på Nalen i Stockholm. Alla intäkter går till vår insamling till Barncancerfonden.
 
Här finns insamlingen:
www.barncancerfonden.se/10956
 
Gruppens Facebook-sida:
www.facebook.com/TeamRynkebyStockholm2012

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras