Cykla Vätternrundan under sex veckor

Cykla Vätternrundan under sex veckor

Med Arbetsplatsklassikern får du hjälp att förbereda dig inför dina Klassikermål. Närmst på tur är Vätternrundan, som du alltså via din arbetsplats och Arbetsplatsklassikern kan få hjälp med.

Arbetsplatsklassikern är en variant av En Svensk Klassiker och riktar sig till alla arbetsplatser i Sverige.Med hjälp av Arbetsplatsklassikern flyttas sträckorna från tävlingsmomenten i klassikern och placerar dem i ditt lokala spår, i ditt badhus och på dina vägar.

300 kilometer. Det är sträckan du ska cykla för att genomföra cykelmomentet i Arbetsplatsklassikern. Tävlingsmomentet startar sex veckor innan klassiska Vätternrundan startar och momentet ska utföras på vägen eller i skogen.

Alternativen till vanlig cykelåkning är spinning, testcykel och armcykel. Använder du något av dessa alternativ registreras den aktiviteten under cykel. Under cykling registreras alltid sträcka och tid.

Arbetsplatsklassikern.se är en träningsdagbok för dig och din arbetsplats. Tävla, träna och registrera resultat året runt. Utmana dig själv och kollegorna och jämför er arbetsplats med andra i delmomenten längdskidor, cykling, simning och löpning – alla direkt kopplade till En Svensk Klassikers deltävlingar. Tävlingsmomenten i Arbetsplatsklassikern börjar 3-6 veckor innan motsvarande lopp i En Svensk Klassiker.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras