Crocs öppnar sin första konceptbutik i Nacka Forum

Crocs öppnar sin första konceptbutik i Nacka Forum

Crocs gör comeback i Sverige med egen butik i Nacka Forum.

Crocs Nordic, öppnar dörrarna till sin första Crocs konceptbutik i Sverige i slutet av mars. Butiken i Nacka Forum blir den första butiken i Norden med nytt butikskoncept. Nacka Forums moderna stil gör köpcentret till en idealisk plats att förverkliga denna nya butiksdesign. Den nya looken ger kunden en bättre helhetsbild beträffande kollektionerna för de olika säsongerna, samtidigt som den bjuder på en förbättrad shopping-upplevelse.

Istället för endast ett butiksutrymme, bjuder Crocs nya butiksdesign på en retail upplevelse med olika element av visual merchandising samt tolkning av varumärket. Den nya butiken i Nacka Forum kommer att ha en unik design innehållande bl.a.:

 

• en porträttlik ingång till butiken och strategisk skyltning, dekoration och varuplacering framtill i butiken, som väcker intresse hos kunderna och lockar dem in i butiken

• en engagerande och kul miljö som inbjuder kunderna att känna, upptäcka, testa och agera

• en planlösning där kunden lätt kan navigera sig fram och upptäcka nya skomodeller bland de alla 250 modeller som Crocs idag erbjuder.

 

Ville Rönkkö, VD vid Crocs Nordic, säger att han är glad och förväntansfull angående det nya butikskonceptet. ”Att den första Crocs konceptbutiken i Sverige kommer att ha den nya inredningen känns spännande”. Rönkkö är övertygad om att det förnyade konceptet kommer att innebära ett lyft för varumärket Crocs och dess image i Sverige. Butiken kommer att fungera som skyltfönster för varumärket och kommer på så sätt att tjäna alla sammarbetspartners. I Finland har man sett effekten av de fyra konceptbutikerna – Crocs butikerna har i sitt sortiment nästan alla Crocs-skor som finns tillgängliga vilket har medfört att konsumenteras kännedom angående varumärket Crocs ökat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.