Countryside Living: Unika upplevelser på nära håll

Countryside Living: Unika upplevelser på nära håll

Countryside Hotels har bett några av Sveriges mest folkkära och färgstarka profiler att bjuda in till temahelger specialdesignade för livsnjutare, och två av dem är träningsrelaterade. Kajsa Bergqvist har satt samman en helg med fokus på träning och att utmana sig själv för att nå sina träningsmål. Emma Igelström helg sätter hälsa, livskvalité och välmående i fokus.

Kommande weekends

Träningsweekend med Kajsa Bergqvist:
3-5 juli - Fryksås Hotell & Gestgifveri, Dalarna
4-6 september - Högbo Brukshotell, Gästrikland
25-27 september - Villa Källhagen, Stockholm
6-8 november - Hestraviken, Småland 
11-13 mars - Tällbergsgården, Dalarna 
10-12 juni - Vadstena Klosterhotel, Östergötland  

Wellnesshelg med Emma Igelström:
13-14 juni - Körunda, Södermanland
5-6 september - Möckelsnäs Herrgård, Småland
19-20 september - Krokstad Herrgård, Värmland
3-4 oktober - Hotell Järvsöbaden, Hälsingland
17-18 oktober - Karlaby Kro, Skåne
21-22 november - Kohlswa Herrgård, Västmanland

Läs mer: countrysidehotels.se 

I juni går startskottet för Countryside Hotels nya satsning Countryside Living. Konceptet innebär att några av Sveriges mest kända personer bjuder in till specialsydda temahelger med olika inriktningar. Tanken är att det ska vara upplevelser som är lättplanerade, lätt genomförda och lättbokade för dig som gillar både träning och att njuta av livet. Countryside Living kallas konceptet och är för dig som söker små unika upplevelser på nära håll.

– Genom att samarbeta med några av Sveriges mest folkkära profiler, vill vi få fler att upptäcka den stora variation av weekendupplevelser som erbjuds runt om i Sverige, och bidra till fler arbeten och en levande landsbygd, säger Bibi Rydbacken, marknadschef på Countryside Hotels.

Träningsweekenden med den tidigare friidrottsstjärnan Kajsa Bergqvist är en helg för dig som vågar utmana dig själv och sätta inspirerande mål, samtidigt som du vill njuta av vägen dit. Under helgen kommer träning, tips och föreläsningar att varvas med vällagad mat och vinprovningar. Allt med fokus på en enda sak – att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att nå dina mål.

– Konceptet erbjuder en fantastisk chans att kombinera nytta med nöje och sköna omgivningar. Det ska bli otroligt kul att få träffa så många nya människor med samma brinnande intressen som jag, säger Kajsa Bergqvist.

På temat sund, stolt och stark bjuder den tidigare simstjärnan Emma Igelström och Girls Wellness Academy in till en helg som helt och hållet handlar om ditt välmående. Det blir fullt fokus på hälsa och livskvalitet och du får möjlighet att träna i vacker miljö långt från vardagens stress.

– Mina helger med Countryside Living innehåller mycket skoj, svett, gemenskap, styrka och skratt! Jag vill sprida träningsglädje och livskvalité för så många tjejer som möjligt. Det är målet med Girls Wellness Academy, säger Emma Igelström.

Text: Anna Adolfsson

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.